新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[討論] 新真牌 VS 老假牌!!

認同, 尤其新手, 先接觸新牌, 計而有興趣先研究舊牌都未遲

曾經聽過D無良人講話早D請舊貴牌,勿唔使使D冤枉錢請新牌,我聽完後就覺得D人真係有問題,勿D舊牌第一日比人結緣時勿唔係神牌咩?以LP多必打為例,宜家比人炒貴左,咁如果比你‧返去LP多出必打個日,咁你又會唔會請(果時都係新牌),如果請新牌係使D冤枉錢請,咁即係每個新牌就唔好,要等十年二十年比人炒貴先係好牌咩?所以師兄門唔好比D炒家誤導,師父做牌比人結緣係想幫人,因有錢可以建寺建學校又可幫你認識佛教,並唔係比人炒賣,所以請牌要量力宜為.有好多新牌都一樣好,並唔係要炒貴左先好,新舊都一樣係好牌.
特工小高 發表於 7-4-2012 21:24
曾經聽過D無良人講話早D請舊貴牌,勿唔使使D冤枉錢請新牌,我聽完後就覺得D人真係有問題,勿D舊牌第一日比人 ...

{:6_327:}{:6_327:}
又學到野了
ThX for sharing...{:6_327:}
頭像被屏蔽
師兄修維高 , 前做"假牌"的衆生 ,
                靠你到下面度化了 , 南無南無......