新會員登記
搜索
樓主: SAM888888

火..   [複製鏈接]
頭像被屏蔽
我都頂d分身吾住, keep住係到話人十個不是,難到修佛就是這樣。
如果真係有証據話人d 牌有事, 攞牌塊出來呀。吾好得個吹,係到同佢請個牌的師兄弟姊妹從來無有半句說話。
當初人地幫你地手叫人個來玩下俾面你, 個面係俾佢 (而吾係俾你), d人 Q識你呀。
如果你有力就吾洗叫人幫,人地幫你無問你攞過一分一亳。
你話果一個專玩陰牌的又是另一人,而家混合一齊講,真係超級誤導版友, 吾知你想點。
你小人後就叫人走, 人地吾再出聲係你個壇, 你又玩老屈亂話人, 吾係開一個論壇就大大的。
小弟而家都 host大大話超過一百個論壇以上,記得面係人俾。
我本來都吾想爆出來, 見到d人玩"狗up", 真係好難頂。
頭像被屏蔽

我支持你, 今日係我最後一個post係這個壇, 真係不會再來聽分身老屈 {:6_299:}
sheep 發表於 28-3-2012 21:21
呀!原來是這樣,如果知道那店在那的師兄師姐,能不能pm一下我他的地址?
以免誤入黑店哦。
其實他如此惡行 ...

我都想知道,可以PM埋我就好啦,唔單只怕自己身受其害,仲有我啲朋友!

防範於未然
頭像被屏蔽
多謝分享
davedave 發表於 29-3-2012 13:06
我都頂d分身吾住, keep住係到話人十個不是,難到修佛就是這樣。
如果真係有証據話人d 牌有事, 攞牌塊出來呀 ...

証據? 阿贊明概牌就系証據!你唔識就走去問下d玩牌3.5.7年概師兄!

當初人地幫你地手叫人個來玩下俾面你?糸佢自己当日過街老鼠咁,俾千夫所指踢爆後趕出埸!唔黎呢度可以去邉?

聽分身壇?每个壇都会有!佢騙你概就講出黎!講分身!robb个分身貼仲系前論壇遊緊街示眾,你唔知咩?定扮睇唔到?

你要儍,我唔阻你!系咁先!唔使復我!

亞特蘭提斯 發表於 29-3-2012 00:43
講真我都聽唔少啦 點會唔知ga~ 當我傻既咩~

專欄作家多數有獨特見解 咁先有人氣

真係迷離境界......

不過,我在論壇日子淺,以感覺而言UNITE無論在佛牌資訊,佛學,版友言論...等等各方面,都比起其他友方論壇為優,這個是不變的事實.

正所冰封三尺,非一日之寒...要証明邊個人係壞人,什至乎除魔斬妖!絶非三朝兩日能做到!

總括來講,我非常支主帥及版主!努力加油!

評分

查看全部評分

davedave 發表於 29-3-2012 13:08
我支持你, 今日係我最後一個post係這個壇, 真係不會再來聽分身老屈  ...

平心而論

講一啲又講一啲,好難叫人地相信邊一個講既係事實,既然知道全件事情,又話忍不住要發聲,但講啲唔講啲....咁你叫我地點相信你!

評分

查看全部評分

davedave 發表於 29-3-2012 13:06
如果真係有証據話人d 牌有事, 攞牌塊出來呀 ...

隨便你點講啦 人係有眼睇既 佢係幫緊我定幫自己搵食版友有眼睇既~ 洗咩多講 係個壇搵食搵到開鋪 我唔會理 係度點人供陰香錢旺爐我就要理 佢兩個人之中幫過我既得一個 有問題既係另外一個 佢地兄弟攬住一齊死 我幫唔到佢 都係個句 佢間鋪遲早敗係專欄作者手

仲有我手上大把證據 要我POST出來 我好容易 唔難 問題係 我唔想咁核特囉 佢D手法大家好了解 我宜家同你講 人可能同一個討論區唔夾 如果同第二個討論區都唔夾既就證明佢真係有問題 再見

評分

查看全部評分

chevychan8328 發表於 29-3-2012 14:30
平心而論

講一啲又講一啲,好難叫人地相信邊一個講既係事實,既然知道全件事情,又話忍不住要發聲,但講啲唔 ...

系呀!邊个糸分身!我先講,我就一个分身都冇!
我-名个就能穿洲過省,唔似d老千撞棍,开9佰幾个名黎昆人騙人!;P
有分身就投訴 自己發脾氣都無意思

評分

查看全部評分