新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 我的不正統小小壇

房間有夠整潔, 壇內各佛象打理得精神抖擻, 可見這位女孩用心敬佛, 相信成願的日子非遠爾, 供品雖重要, 上香時心靜誠心就夠了  

================================================

好正經的說完

頭暈呀?  叔叔抱 {:6_338:}
頭像被屏蔽
ar_ta 發表於 18-12-2011 01:03
不過我都有擔心如果他日另一半唔接受點....
呢刻仲未接受到, 唯有慢慢讓佢明白....{ ...

搵個佢都有養古曼既另一半咪得囉~~~~~~喵
貓妖 發表於 6-1-2012 02:49
搵個佢都有養古曼既另一半咪得囉~~~~~~喵

哈哈~~
即係....打開話題已經唔係....嗜好, 職業....而係...你有冇養古曼呀?
如果對方問....咩係古曼...那就
頭像被屏蔽
ar_ta 發表於 6-1-2012 09:57
哈哈~~
即係....打開話題已經唔係....嗜好, 職業....而係...你有冇養古曼呀?
如果對方問....咩 ...

絕對係咁啦!~~~~~~~~~~讚
頭像被屏蔽

我有2個多出香爐仔有95%新,你要我送俾你。,想環保d。太子地鐡交收就ok,有興趣PM我啦
貓妖 發表於 6-1-2012 10:57
絕對係咁啦!~~~~~~~~~~讚

只要對方接受到,唔認為係迷信,那就心滿意足了
davedave 發表於 6-1-2012 11:27

我有2個多出香爐仔有95%新,你要我送俾你。,想環保d。太子地鐡交收就ok,有興趣PM我啦 ...

師兄,多謝你呀!
頭像被屏蔽
very good..use more space
xyz 發表於 6-1-2012 14:23
very good..use more space

謝謝師兄!
不過我剛剛搬晒出廳,稍後再分享^^