新會員登記
搜索
樓主: kbkb88

[符管] 我的派更也三年版油浸符管

火... [複製鏈接]
kbkb88 發表於 1-2-2018 18:15
會放飛機咁慘....

根本很多 fb 牌佬就攞吾到黃金版, 鬥平鬥賤個價只為吸你俾「訂金」, 後續發展吾使我多講你都明了
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 1-2-2018 18:16
我就冇得試, 等你報告..

路人甲路人乙試緊單帶效果, 早兩日見路人乙用枝有餡嘅金符管來「引」枝三年油浸銀符管, 都幾得意
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 5-2-2018 11:28
根本很多 fb 牌佬就攞吾到黃金版, 鬥平鬥賤個價只為吸你俾「訂金」, 後續發展吾使我多講你都明了 {:4_465 ...

搞到我好似好罪大惡極咁, 有得攞都唔要.
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 5-2-2018 11:33
路人甲路人乙試緊單帶效果, 早兩日見路人乙用枝有餡嘅金符管來「引」枝三年油浸銀符管, 都幾得意 {:4_454 ...

點引法?
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 5-2-2018 12:19
搞到我好似好罪大惡極咁, 有得攞都唔要.

呵呵, 吾罪大惡極嘅, 只係你將來一定會後悔咁啫
回復 贊好 反對

吾好又我講先, 不如你地先講下帶鉛版和銀版有咩分別先 la
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 6-2-2018 12:16
呵呵, 吾罪大惡極嘅, 只係你將來一定會後悔咁啫

有拍猜補數都唔錯啦..
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 6-2-2018 12:18
吾好又我講先, 不如你地先講下帶鉛版和銀版有咩分別先 la

鉛版我放背包, 銀版上身, 我唔知個分別, 我覺得運氣好左, 平時冇抽獎運, 上兩星期分別都中左獎.
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 6-2-2018 14:32
有拍猜補數都唔錯啦..

有埋枝黃金符管, 如虎添翼o架呢 而且你又係帶四面神起家的, 竟然錯失這幾十年難得一遇嘅黃金四面神符管, 大哥,   我無神通都預見到這將會是你佛牌生涯的最痛 銀版你都吾好剩係請一枝咁少唷, 趁個價仲平, 入番三幾枝 la

回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 6-2-2018 14:38
鉛版我放背包, 銀版上身, 我唔知個分別, 我覺得運氣好左, 平時冇抽獎運, 上兩星期分別都中左獎. ...

吾錯吾錯, 招財招得比較全方位
回復 贊好 反對