新會員登記
搜索

[魂魄庸] 唔知會唔會DEL POST 阿贊來既魂魄勇

火... [複製鏈接]
多谢分享
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 13:35
點玩啊,唔識玩啊,修法啊?

如果係殺手古曼師兄個套, 你要去揾 阿贊篇威求證了, 不過他臨俾人 ban 時, 已經改番吾係 MIND CONTROL, 而係他心通, 佢好似 confuse 咗兩種特異功能

你位道兄朋友係修邊一門道法, 如果係茅山術, 好似都有 mind control 法術的, 你要修 mind control 就要學茅山術了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 14:13
我覺得冇甘神化囖~~

你帶派更也會吾會見到/夢到咩 Nid 小姐吖
回復 贊好 反對

徐祝老人雖然吾係天神, 係地仙, 但都比鬼神高一級了, 一般人見不到的 而且據我暫時所知, 大部分龍婆製作的徐祝老人都只是行法靈而已
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 14:16
好似已經有三個問題了,你可否wechat我呢,小牛兄~

你去泰國先 la, 第四個問題亦已經出現了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 20:45
佢系有D燒壞腦。
但佢COPY來D資料,正因為唔系佢寫的,有D有一定道理,唔系完全9UP。
好多我系台灣一個玩 ...

個嗰台灣資深玩家係咪又講咩殺手古曼的
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-7-2017 20:55
從字面上理解,完全唔明你意思,
1、乜叫nid小姐生命情況?你系指佢系乜界嗎?
2、唔需要供奉,與你推斷 ...

哈, 打咗一段字, take 咗個吾知咩制, 無哂
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 13-7-2017 09:31
如果係殺手古曼師兄個套, 你要去揾 阿贊篇威求證了, 不過他臨俾人 ban 時, 已經改番吾係 MIND CONTROL,  ...

好可惜,我的道兄唔系茅山一脈的~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 13-7-2017 09:42
徐祝老人雖然吾係天神, 係地仙, 但都比鬼神高一級了, 一般人見不到的  而且據我暫時所知, 大部分龍婆 ...

甘就同魂魄勇完全唔同嘛~~~~~~~~~~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 13-7-2017 10:40
個嗰台灣資深玩家係咪又講咩殺手古曼的

冇殺手古曼呢個概念,講的最多系派粉製造過程。
回復 贊好 反對