新會員登記
搜索
樓主: terryw816

[組合] 純分享,我的龍婆浸蘭組合

adzccke 發表於 13-4-2016 08:14
只能說戴了三期後,工作上波折重重
網上說是消葉障
因為工作要求高,文件唔錯得, 所以放下了牌,遲 ...

請問你帶的象神也是龍婆浸蘭的嗎
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 12-4-2016 13:02
三期....................

師兄不妨試下帶第一期
回復 贊好 反對

小弟未試過2546四面神長期單帶,早前通常都會加一牌龍婆庵自身,或者龍婆通丹嘅九面佛帶,暫時未有話清業障效果...唔知同組合有冇關係

今日都係帶住呢個LP浸蘭嘅第2日,加一塊龍婆爹嘅2503嘅行走佛

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

右上角個象神!!!!正呀
回復 贊好 反對

正ar師兄 我都有粒浸籣象神 遲d入手埋自身同四面
回復 贊好 反對

aesopo98026 發表於 11-6-2016 00:20
右上角個象神!!!!正呀

其實真係幾好

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Andylok3088 發表於 11-6-2016 00:46
正ar師兄 我都有粒浸籣象神 遲d入手埋自身同四面

快d入手啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

龍婆浸蘭嘅聖物小弟帶落好鍾意,所以今個星期啱啱請埋2552嘅藥師佛
回復 贊好 反對

terryw816 發表於 11-6-2016 01:36
快d入手啦
龍婆浸蘭嘅聖物小弟帶落好鍾意,所以今個星期啱啱請埋2552嘅藥師佛
...

佢個自身好貴 小弟冇能力請 四面神就ok
回復 贊好 反對

Andylok3088 發表於 11-6-2016 14:08
佢個自身好貴 小弟冇能力請 四面神就ok

其實我都諗左一排...最後覺得第一期喎...而且請左2尊呢位師父嘅象神同四面神後覺得感覺幾好,就頂硬上請埋

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

terryw816 發表於 11-6-2016 14:19
其實我都諗左一排...最後覺得第一期喎...而且請左2尊呢位師父嘅象神同四面神後覺得感覺幾好,就頂硬上請 ...

建議師兄長帶四面感受下 因為堅係好靈驗 之前有個師兄分享 佢帶著四面去踩單車 之後不幸被架車系後面撞到 好似都有四五十時速 之後佢連人帶車飛走左 但佢只系擦傷少少 而架單車就爛哂
回復 贊好 反對