新會員登記
搜索
樓主: siusiusiu_

[坤平] 剛包防水殻的坤平

好 會多d留意

多謝師兄支持!祝師兄!萬事亨通
佛牌助力,戴了人緣佛牌,自己亦要把人際做好,如果人緣唔好,要先自我檢討!
但我和師姐見過兩次面,雖然只有幾句對答,但感覺人緣應該不錯,所以問題應該不在於妳,繼續做好自己,加油啊
KwokLeungCo@FB 發表於 4-2-2016 00:14
佛牌助力,戴了人緣佛牌,自己亦要把人際做好,如果人緣唔好,要先自我檢討!
但我和師姐見過兩次面,雖然只 ...

阿穌包膠真係吾差

登錄/註冊後可看大圖
我睇過好比心機架
芭蕉仔 發表於 4-2-2016 01:18
阿穌包膠真係吾差我睇過好比心機架

根據其他人的佩戴經驗,這期坤平的效果係慢慢滲出來的,吾會澎澎聲,要有些耐性,而且大模效果好過細模
小小牛 發表於 4-2-2016 09:25
根據其他人的佩戴經驗,這期坤平的效果係慢慢滲出來的,吾會澎澎聲,要有些耐性,而且大模效果好過細模{:4_ ...

原來如此 師兄 有冇相關文章參考下?
大模細模竟然會有唔同

登錄/註冊後可看大圖

KwokLeungCo@FB 發表於 4-2-2016 00:14
但我和師姐見過兩次面,雖然只 ...

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄啦 我會努力架喇

登錄/註冊後可看大圖

芭蕉仔 發表於 4-2-2016 01:18
阿穌包膠真係吾差我睇過好比心機架

多得師兄介紹啦

登錄/註冊後可看大圖

siusiusiu_ 發表於 4-2-2016 17:25
原來如此 師兄 有冇相關文章參考下?
大模細模竟然會有唔同

在 Unite 有二,三位師兄分享過此期牌的佩帶經驗, 不過我都記不起有關 post 在哪裡了 而其它是聽番來的, 沒有相關文章至於大模和細模有什麼不同, 師姐不妨自己試帶比較一下