新會員登記
搜索
樓主: danielchung

[公告] 亞特蘭提斯是陰人

火... [複製鏈接]
嚟嚟去去可能都係佢自己覆自己,alexyu係佢自己扮
寫一大篇嘢,用LP冠比喻佢自己,睇嚟佢已經放棄治療,痴咗線,咪鬼理佢
睇睇先.......
Oh let me see

我都希望佢知衰,自己生意都差啦,仲好地地搞起啲火頭,我都希望佢識諗,自己啲客唔多架啦,賣嚟賣去又係嗰嘢,自己唔食,腳都要食架
kkk 發表於 15-1-2016 23:40
想偷偷摸摸穩餐飯吃就唔應該講咁多嘢。出少句聲。

係囉,我都收唔少人pm問我關於佢個陰人朋友論,仲好sad咁話信錯人,我只有講句快啲走,無形嘅影響先恐怖
本來無一物 發表於 15-1-2016 23:54
其實我真係唔熟,唔太明當中啲背語,但我睇咗一半截圖,都估到發生咩事!但我完全睇唔出微信嗰篇“嘢”係出 ...

係呀,佢根本就係一個三流牌商,自己都未識分正品牌,已經唔講法喇,附和佢嗰班唔同佢拎嘢又睇吓會唔會得到佢嘅回覆丫,unite無賣牌,只係一個提供比人賣嘢同分享嘅平台,佢邊有得同我哋比
kikiki 發表於 16-1-2016 00:03
Oops~ 原來係犯規被踢走後積咗股怨氣~ 咁咪犯咗貪,嗔,痴囉~ 外加插人地莫須有罪名,再犯五戒中的妄語戒 ...

所以咪得返佢自己喺到死剩把口囉

登錄/註冊後可看大圖

虎兄,睇完回覆吓啦
頭像被屏蔽
see see
八卦下先.