新會員登記
搜索
樓主: 芭蕉仔

[求教] 請教師兄師姐呢塊牌

小小牛 發表於 2-10-2015 00:17
師兄,係大街有人 share 緊個派水火相容肉咪係派更也其中一款特別版囉
...

謝謝,看到了,派更歴史是?
kalvin 發表於 2-10-2015 00:29
謝謝,看到了,派更歴史是?

請用搜尋功能,打“派更也",一按制,你就會見到 權哥第一個帖的介紹文
小小牛 發表於 2-10-2015 01:43
請用搜尋功能,打“派更也",一按制,你就會見到 權哥第一個帖的介紹文
...

非常好,謝謝牛師兄

依家旅遊淡季,加上比人放完炸彈,可能買張機票去直接請仲平過炒價。
就算請唔到都可以見識下其他好東西,話唔定有其他好野未比人發掘。
同埋感受一下安排一個旅程,去跑廟的經歷,就可以更深體會牌商出的價錢係咪真係自己心目中咁無良。
kalvin 發表於 1-10-2015 14:22
陰牌會感到好寒,背脊發涼,手也會起雞皮。感覺和正牌完全不同。

很認同,一睇都覺得唔妥,之後的就不用說了。
芭蕉仔 發表於 1-10-2015 14:15
我見起碼跌左一半

但早買早享受
TAISIN 發表於 2-10-2015 11:57
依家旅遊淡季,加上比人放完炸彈,可能買張機票去直接請仲平過炒價。
就算請唔到都可以見識下其他好東西,話 ...

TAISIN 發表於 2-10-2015 11:57
就算請唔到都可以見識下其他好東西,話 ...

吓, 我估 e 塊牌同正當有良心嘅牌商請, 最多幾舊水咋喎, 親自飛去泰國原廟請, 除非真係去開旅行就話啫, 如果吾係, 誇咗d 喎

順便去探下權哥啦,保証有收獲。
但如果同女朋友一齊去就要小心會悶親女朋友。
小小牛 發表於 2-10-2015 15:37
吓, 我估 e 塊牌同正當有良心嘅牌商請, 最多幾舊水咋喎, 親自飛去泰國原廟請, 除非真係去開旅行就話啫,  ...

有良心的牌商香港何其少。
唔賣陰牌已經是好人,至少佢從無立心為錢誤導人。
同埋去一轉見識下真正的寺廟,感受好過網上睇文好多倍。絕對值得。
最衰呢輪無假期,唔係,都想行多次。