新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

[分享] 體驗 屈班柏 之 請牌 爆粗編

kreta 發表於 15-9-2015 21:41
呢D人直頭要鄙視! 支持你!

師兄你做乜除Dee Dee 條褲?

哈哈哈哈哈多謝支持  亞Dee Dee ...系工作人員個仔嚟架!而深得主持.各龍婆.龍P...寵愛!...廟內大人物!.不可得罪!
LwL 發表於 15-9-2015 21:44
D第一張相個小朋友條褲。。。哈哈

哈哈哈哈哈多謝支持 亞Dee Dee ...系工作人員個仔嚟架!而深得主持.各龍婆.龍P...寵愛!...廟內大人物!.不可得罪!
頭像被屏蔽
好多唔識尊重既人唉。。真係咩人都有
當你修行過,你果心會越透徹,看到凡人的種種缺點,接近他心通,再進一步是如何感化他們呢,就是上天給你的一個考驗,換轉我,也好像你一樣的吧.
kalvin 發表於 15-9-2015 23:28
當你修行過,你果心會越透徹,看到凡人的種種缺點,接近他心通,再進一步是如何感化他們呢,就是上天給你的一個 ...

師兄!修行過?接近他心通?如何感化他們?....師兄!會吾會誇張左呢?小弟只糸凡夫俗子!上天給你的一個考驗,換轉我,也好像你一樣的吧....小弟吾明
香港妹妹既相呢?

其實,依家好多香港人都好無品,唔係淨係大陸呀!明明走嚟r著數,重要聲大大,以為自己高人一等!
我上次見到有人請牌講價,真係想打鑊佢
ShinHO@FB 發表於 16-9-2015 00:18
香港妹妹既相呢?

師兄!小弟當時身為..龍P..!不可以除便同女生影相[主動]!不合規矩
Dicky826 發表於 16-9-2015 00:24
我上次見到有人請牌講價,真係想打鑊佢

係咪係泰國寺院內?