新會員登記
搜索
查看: 2698|回復: 13

[其他/冠蘭] 水龍珠 快高長大紀錄

這幾粒水龍珠剛恭請回來,聽講用橙汁恭養會變化增大,

所以影定相片存檔,用橙汁恭養一個月,看一看是否增大呢?

舍利塔就有舍利真的增大了嘅經歴.

其實真係唔知道水龍珠係乜東東,

但係感覺超靚就心動想儲,睇落好似玻璃晶亮,

硬度好實,質感好重,拋下地上都唔會爛.

曾有師姐講:可以醫病,擋險用,將水龍珠放落清水內,祈求加持,可自製除障水.

遇到有不乾淨的地方,會自動跳動作預警提示.所以有些將水龍珠放在較大活動空間的殼內,

掛在心口隨時可以知有冇唔乾淨的地方

而泰國人講:將水龍珠放落椰青內十五分鐘,祈求加持,可除去因業障引起的病.

未試過唔夠胆保証一定WORK.

至於水龍珠的來歴,聽聞是高僧修了幾世,已擁有的佛身金身內的舍利寶石,

今世透過流沙海河水的門,從另一個世界取回來,救濟所有衆生,

曾有個高僧在靠海邊位置,不斷從口中吐出大量水龍珠,

但我未有緣看見,留待大家引證.

評分

查看全部評分

多謝分享
多謝分享
真有其事?過遇到有不乾淨的地方,會自動跳動作預警提示.所以有些將水龍珠放在較大活動空間的殼內
-會唔會係驚到自己震
期待師兄既水龍珠 快高長大, 身壯力健
頭像被屏蔽
好特別的東西
多謝分享
增長見識 綠色好平和
我粒水龍珠都吾知跌咗去邊
好神奇的水龙珠啊,不知道用什么做的
回復 贊好 反對

请问现在长大了吗
回復 贊好 反對