新會員登記
搜索
查看: 2277|回復: 8

呢個"死肥仔" 都係飛機發消友

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=43450&pid=876105&fromuid=91

死肥仔(UID: 9231)

他第一次拍賣了我一塊牌,好快就入了錢,但由於郵寄需時,他要求要先收到第一件件才把財龜付款!
當時我對此也沒有意見......

後來我在郵局的網站中顯示郵件已到收件人中,但未見他有主動聯絡,所以發微信問他是否已收到郵件,並示意財龜需要包防水殼。

確定他該付的總數後,他亦應承會付款!

包好防水殼之後,我亦如常地拍照給他看看,但見他過了幾日還沒有任何反應,所以直接問他是否不要!
但他的回應是"手機壞了" 並表明"明天付款"

誰不知再過了幾日仍然毫無音訊,所以我確定他是放飛機!!!

真係唔明啲飛機友,點解唔要唔出聲!
作咁多借口又有咩好處呢???浪費大家時間!!!
又係佢?唔岩咪唔好落bid囉
已永遠停止使用拍賣場權利
我記得佢唔係第一次放飛機了
人人得而誅之

拍咗唔要對賣家同其他落bid 嘅朋友都好唔公道,

好多野都想要,但真係要量力而為,

唔好不負責任順口開河,仲要人家包埋殼....

真係雙重損失!!
8舊水都要咁?仲要係即食喎,都唔係手痕BID左啦,而且8舊呢隻龜抵到爛啦

BID得龜就知佢想求乜啦,真係唔好問點解自己唔順,見到人地 D 錢咁易搵,自己又撈唔起,先睇睇自己做過咩野先啦
佢隻飛機已經被擊落
死肥仔
最憎呢啲人騷擾到有心bid的版友,又搞到賣家!咁大個人,要唔要開句聲有幾難!不負責任的人