新會員登記
搜索
樓主: 李金明@FB

[討論] 真真 假假

BKA 發表於 22-6-2015 07:58
其實dd gpra u卡 都可以係番佢相對既網站搵黎佢曾經驗過而且証實係真既牌
所以有懷疑假卡可以拎個number ch ...

多謝分享,師兄~~
李金明@FB 發表於 22-6-2015 13:06
算吧啦你,你有幾粒牌,你自已的牌拿去比賽拿證書翻來的?
你有去過比賽 ?
...

算鳩數啦你,一d都唔尊重佛牌,一粒粒……鼻屎呀?唔好意思,我地呢度係用‘’尊‘’黎形容

評分

查看全部評分

你有去過比賽 ?
...

我有冇去過比賽咁又點?唔通我識如來神掌同你講咩
你有去過比賽 ?
...

luiho 發表於 22-6-2015 13:28

無視,無視,
一切因果~~
你自已中意,玩字,
屁孩
尊,粒,
華文不及格,沒辦法~
尊重佛牌 = 尊/粒 不是用心 行動~~
小朋友一個

評分

查看全部評分

朋友阿,呢度早在2012年已經開始有很多講解假牌的帖子,而且內容比你還豐富,圖片還要大幅。真的不明白你為何一出帖就說會“影響“,看來你真的不懂搜尋舊文,請看看舊文吧!我又不是商家,如果朋友你有什麼新鮮知識,很歡迎你指導我們,謝謝

評分

查看全部評分

李金明@FB 發表於 22-6-2015 13:32
無視,無視,
一切因果~~
你自已中意,玩字,

你繼續"挖"你既一粒粒既牌,我請我一尊尊既牌,不過你挖完記得洗手喎...哈哈哈
李金明@FB 發表於 22-6-2015 12:52
好吧,師兄那麼相信網絡,請師兄一直相信下去,有出書你的不買翻來學,
可能你話廟出的書都還假的~
牌商 ...

從可得知我相信網絡?相信網絡的應該是你哦,找到幾張圖就信係真再放上網分享,有無查過出處?你識圖中人?做人負責任D好

你講得岩呀,我真係有一張呀,係真架,你想做咩野,係人都知啦,阿新手會員

見你咁回我,我都知我講中喇,想賣牌,又比人問有無驗牌咭,但又無喎,又怕自己D牌係假,客又唔信你,就走去詆毀驗牌咭

評分

查看全部評分

同意樓主所講,卡/証書只係一種參考,最好都係增加自己既知識。但我又唔咪好明樓主其他論點,一時又話卡或証書不可信,叫人自己睇書,一時又話驗牌公司都係自己睇書。咁即係驗牌公司比較可信?但你又話驗牌公司係收錢做野。好喇,你又話唔好信証書,但又問返人有冇去過比賽,咁即係點?咁我地信唔信証書好?

評分

查看全部評分