新會員登記
搜索
樓主: grant

WAT CHANGHAI

報到
hook282000 發表於 31-7-2014 23:24
既然閣下咁有研究,請問一下這是什麼模呢? PIM什麼呢? 冷蛇YAI 定 冷蛇叻?

我只係講出2個模不同,不能相對,如引超版不滿請見諒!
至於什麼Pim的問題就留給超版做吧
redline 發表於 1-8-2014 12:05
...

閣下之前的言論,仲以為你係專家添,點知揸流灘。
下次做好功課先嚟挑機嘛"巴士佬"
redline 發表於 1-8-2014 12:05
...

師兄 樓主呢件係พิมพ์ ควยถอก 係非流行模 基本泰國人都是有出讓 大陸同胞接貨 權師兄 post 個d就相對受泰國人歡迎了 所以你咪對唔到模囉
亞特蘭提斯 發表於 1-8-2014 13:39
師兄 樓主呢件係พิมพ์ ควยถอก 係非流行模 基本泰國人都是有出讓 大陸同胞接貨 權師兄 post 個 ...

oh......點解會有咁既模呀?  小雞雞模?
不過我相信巴士阿叔一定識既,咁簡單既泰文
亞特蘭提斯 發表於 1-8-2014 13:39
師兄 樓主呢件係พิมพ์ ควยถอก 係非流行模 基本泰國人都是有出讓 大陸同胞接貨 權師兄 post 個 ...

佢呢個模非流行到書都冇講,不論大細圖鑑都冇,直頭係徒弟理事版啦,可能仲會吹話係阿贊添親手比佢呀,係高級徒弟先有,真係吹水冇止境。
danielchung 發表於 1-8-2014 00:37
點呀師兄? 對到未呀?

見你又影相又盛,上嚟post張相,唔會係想上嚟搞事呀?

研究?搵張錯圖同我對,點研究呀?
玩野搞事?我做過乜呢?

我承認我呃分升呢,只係想bid權兄件牌。
lochun 發表於 1-8-2014 00:16
哈哈 你都笑死我
人地好心提下你, 你又串串共話300 匹冇誠意

其實我點解要對呢?
小弟又唔係賣,無必要提供証明,呢尊係真野。
hook282000 發表於 31-7-2014 23:47
好啦,既然師兄覺得我唔夠誠意,咁我就攞本價值4500泰幣的圖鑑比你睇下啦。

呢本好野,不過我貴你少少。

註:大家只是研究,不是挑機。

補充內容 (1-8-2014 19:45):
買貴你少少
hook282000 發表於 1-8-2014 13:17
閣下之前的言論,仲以為你係專家添,點知揸流灘。
下次做好功課先嚟挑機嘛"巴士佬" ...

人地都係提下你對錯圖啫,你咁大反應做乜?