新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 你們是轉吓轉吓咁帶 定帶實某幾嗰牌咁???

係ar,有個網上牌商whatsapp揾我買的,不過貴左少少,買左2800
mingxp 發表於 15-6-2014 01:33
係ar,有個網上牌商whatsapp揾我買的,不過貴左少少,買左2800

貴吾緊要既... 不過真係要夾到囉
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:32
佛牌功效因人而異,夾到你既牌,佢既功效接近全功能

哈哈 我知呀 好似張栢芝 一尊大耳崇迪攪掂!!!!!
lian84 發表於 15-6-2014 01:36
哈哈 我知呀 好似張栢芝 一尊大耳崇迪攪掂!!!!!

張栢芝

lian84 發表於 15-6-2014 01:33
其實我嗰膽會一定喺白欖!!!

其他我依家有兩條 每星期我會交替咁帶!!!

花心萬歲
lwh719 發表於 15-6-2014 01:35
貴吾緊要既... 不過真係要夾到囉

但係點解近排好似好多人賣呢個版…
mingxp 發表於 15-6-2014 01:40
但係點解近排好似好多人賣呢個版…

因為2800
頭像被屏蔽

其實我嗰陣帶白欖佛 仲好好運22歲嗰年 我老細喺幫明星做形像IMAGE的

嗰陣我就喺有份幫嗰呀栢豬佢做styling 佢真人好好人架 好nice 好關心人
唔喺出面啲人寫得佢咁衰的!!!

喺唔明點解之後佢好似好多負面新聞 可能佢冇帶嗰大耳崇迪啩…………..
lian84 發表於 15-6-2014 01:46
其實我嗰陣帶白欖佛 仲好好運22歲嗰年 我老細喺幫明星做形像IMAGE的

嗰陣我就喺有份幫嗰呀栢豬佢做styli ...

佛吾會因為你吾帶而整衰你個運,佛只看因果,眾生之事不理會對錯

因為升價?但係我見好多po都係賣2千或者2千零…