新會員登記
搜索
查看: 9470|回復: 60

四面神佛牌,祂令到我.....以及全家...唉!!!help~

點解~自從請左依一個四面神之後,大約一個星期都keep住軟賴賴,全身無力(只是帶住祂時才會發生這樣的情況)請問係咩情況???
另外~一星期過後,再沒有四肢無力既情況出現,但係一帶住祂外出,有會有不好既事情發生,e.g:考dse時差d遲到,第一日返工時明明預早左一個鐘,但偏偏黎個大堵車,搞到落左唔知咩地方,最後遲到{前排仲大件事}
我媽腳傷遲遲又未放,細妹又大病,爸又腰傷又腳傷,之後我媽問左朋友,話我將個佛牌放左個神櫃到,同個觀音菩薩一齊放,搞到菩薩嬲,走了,但又奇怪啦,如果咁易嬲就唔係菩薩啦,而且大家都係佛教既,我又見過好多佛店都係諸神/佛/仙都一齊放架啦,但我呀媽又死都唔信我講,搞到全家都驚左佛牌,依家我都唔知點好,唯有係到求救~.~到底發生咩事~
總係會覺得諸事不順,我聽說過這是業障???我想問為何會產生這種業障???會持續多久???
我依家已經不敢帶祂了.......

登錄/註冊後可看大圖
順便我想問埋依個係咩年份既佛牌???
個佛牌店話係黎自龍婆笨既廟出的!!!
感謝分享 , 做多D善事
buddha 發表於 1-6-2014 16:15
順便我想問埋依個係咩年份既佛牌
個佛牌店話係黎自龍婆笨既廟出的!!!

如果真係感覺吾岩自己 , 就放下佢 吾好周圍放
而年份依D就交番比有經驗既師兄
一. 可以走咗d唔好既野入去 請牌既地方有沒有陰牌?
二. 可能你本命不夾四面神

處理: 可以先去廟宇同師傅講 睇下有咩處理方法 或者加持一下 再試一試
相信四面神吧!
先別這麼早下定論...
相信四面神~好好跟四面神在內心說~
誠心誠意的跟四面神說明@@
請四面神幫助你~多做善事~自有福報
四面神應該唔會咁架喎,可能師兄對四面神無咩緣,或者試吓唔好帶住啦,呢段期間多做美善事
應該2555年的
頭像被屏蔽
會唔會你諗多咗???? 四面神好靈驗ga wo  可能佢拉一拉後你嗰運之後一箭向前反彈呢!!!

仲有觀音菩薩又點會走 菩薩嗰法身貫穿三千大千世界 巨大無比 周圍都喺菩薩 唔好諗多喇!!!
神佛唔會害人 ,有時候發生 , 唔好架事/好事 , 未必是佛牌所為 , 試下除低睇睇 , 等問題解決左再帶番囉 !