新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[分享] 新手請牌指南

火... [複製鏈接]
唔係好明-.- 上面個d係陰物{:6_305:}
我都唔係好明!上面寫的是樓主提供的較好的出處還是較陰的出處呢?希望能說明一下!新手是多點問題,請不要見怪!謝謝!

我看樓主的意思是這樣:~ 樓主所提供的 1-16 項為佛寶名稱, 及製作該項佛寶較為人熟識的師傅名稱或寺廟名稱。
樓主的意思是指 ~ 全力支持正廟佛寶, 同時反對陰物...!
多謝CHING提點~ 想請問蝴蝶牌是否正牌, 因為想供請一個但只是初次接觸佛牌, 好多都唔太明白.
FaFa 發表於 6-9-2011 21:16
多謝CHING提點~ 想請問蝴蝶牌是否正牌, 因為想供請一個但只是初次接觸佛牌, 好多都唔太明白.

古巴杰士甩大師做既一定係正牌,因有其他陰法師都有做過蝴蝶,所以要問清楚邊個做既!{:6_327:}
賣家會否為賺錢而講大話, 還有其他方法嗎? 我怕請錯, 因為已經睇過好多題目, 但總有很多不同說法.
FaFa 發表於 6-9-2011 21:55
賣家會否為賺錢而講大話, 還有其他方法嗎? 我怕請錯, 因為已經睇過好多題目, 但總有很多不同說法.

你既問題係...???
FaFa 發表於 6-9-2011 21:55

咁你要搵d信得過既人問下,總之蝶王"古巴杰士甩一定係正蝴蝶
http://www.hk-thaibuddha.com/for ... &extra=page%3D1
還有其他方法能分辨是否陰法師做嗎?
FaFa 發表於 6-9-2011 22:03
還有其他方法能分辨是否陰法師做嗎?

人頭擔保 古巴杰士甩所出絕對正牌! 足夠沒有?