新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

Unite 香港佛牌討論區嚴正聲明

火.. [複製鏈接]
7頭,你咪撚以為我地驚,你要玩我地同你玩倒底!!!
你條友不如反思下做乜自己D人走完一批又一批!!!咪又撚係驚你D白色恐佈
整左場大龍鳳講到自己咁仁慈大方..你5係同我講歡迎我隨時返去咩??咁你又做乜柒ban哂我??係自己壇對住班版友又交足戲!!!叫我私底下pm你;P;P我開一個ac你ban我一個:lol:lol你條友5拎奧斯卡哂左你
仲有,v-gogo個ac係我封!!!第一:你未經本討論區准許二次開隔離壇全名
           第二:你上傳的圖片入面有隔離壇logo
           第三:你係佛牌話題討論出一D同佛牌甚至同佛都無關既野(總版規第三條)

其實v-gogo就係v-gogo2=v-gogo3=隔離壇壇主!!!!
隔離壇壇主叫咩名??咁各位版主心照,我都5想開名!!!肺事人地又咩告我;P

評分

查看全部評分

各位版友睇清楚依條友
依條友將是非黒白調轉寫係強項
係版友面前好識做戲ga
如果5係管理層做咩幾年前完一批今時今日又走一批??咪又係條友過橋抽板

ps:各位版主討論人地個壇5好開全名,肺事俾人告啦人地靠開壇搵$,做人無謂斷人財路

評分

查看全部評分

版友都小心字眼,5好開全名
adatonywu 發表於 11-8-2011 10:44
版友都小心字眼,5好開全名

謝謝提供{:6_298:}
各位吳洗勞氣, 做好自己吳洗理人地講咩, 佛牌圈牌友眼睛是雪亮的{:6_298:}
頭像被屏蔽
名都差點唔記得了,唔會開名的,哇哈哈
貓妖 發表於 11-8-2011 10:50
名都差點唔記得了,唔會開名的,哇哈哈

貓妖是心水清的{:6_298:}
頭像被屏蔽
biboo 發表於 11-8-2011 10:52
貓妖是心水清的

所以分到邊d係好壇好人,要留在邊度囉!

評分

查看全部評分

貓妖 發表於 11-8-2011 10:56
所以分到邊d係好壇好人,要留在邊度囉!

睇你對眼就知你精明雪亮呢{:6_298:}
頭像被屏蔽
biboo 發表於 11-8-2011 10:58
睇你對眼就知你精明雪亮呢

係,閃死晒世間唔好既人同事

評分

查看全部評分

團結就是力量,人地做得俞多,証明我地俞成功! 只要心存正念,萬惡都可破 !  

評分

查看全部評分