新會員登記
搜索
樓主: kristie0704

Raidas - 傳說

好懷念, 多謝師兄{:6_314:}
kristie0704 發表於 11-8-2011 17:37
又係住事只能回味...

those were the days...{:6_310:}

我陪你啦.

我都陪你~~ 羅拉...你唔記得今日約左我咩...我等左你好耐啦~~
apple 發表於 12-8-2011 17:30
我都陪你~~ 羅拉...你唔記得今日約左我咩...我等左你好耐啦~~

sorry,剛剛做晒家務同整好D餸,依家先坐低.
加上我隻白松哥哥又抽筋,攪到好累....
羅拉 發表於 12-8-2011 17:36
sorry,剛剛做晒家務同整好D餸,依家先坐低.
加上我隻白松哥哥又抽筋,攪到好累....

下...抽筋呀, 你幫佢按摩下, 會舒服d 咯...佢....
apple 發表於 12-8-2011 17:43
下...抽筋呀, 你幫佢按摩下, 會舒服d 咯...佢....

當佢嘔晒D野同痾便便之後,佢就會清醒.
今朝我四點幾先瞓,佢五點幾就嚟,我個幾鐘起一次身,唉... ...
我次次講要去旅行佢一家會發作.
羅拉 發表於 12-8-2011 17:46
當佢嘔晒D野同痾便便之後,佢就會清醒.
今朝我四點幾先瞓,佢五點幾就嚟,我個幾鐘起一次身,唉 ...

帶佢睇E 生好wo...又嘔又痾...好辛苦...
apple 發表於 12-8-2011 17:47
帶佢睇E 生好wo...又嘔又痾...好辛苦...

以前就會即刻睇醫生,但醫生話冇得醫,又唔可以長期食藥,睇都冇用.
有得醫我多多錢都肯比.唉... ...雖然佢係狗仔,但佢同我一齊1年幾,開心唔開心都係我身邊,我唔想佢有事.

佢一抽筋我就即刻開大冷氣,按摩,等佢清醒再比水佢飲.