新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

6/1/2013 香港蘋果日報 邪道警員版主 編號767X 運嬰屍賣陰牌

火... [複製鏈接]
希望經過今次之後,多D人知道拜陰係無好結果!
哈哈!這些陰人終於出事啦,所以我地這裡(UNITE)點解打陰打得咁利害,現在明白啦

還有,這位人士身因為警員,知法犯法,甚至教唆他人犯法,亞Barry哥,你都有今日

最後想講一句,管理一個好的論壇,唔系多人睇就成功,而系要比一d 正確、正面、正向的信息給版友,這才是一個論壇的機本條件!(這次Barry事件,正正給了我們(UNITE)一個好好的反思,作論壇 和 版主 的一個借鏡,所以話,要一個論壇好好的運作真系唔容易呢){:6_295:}{:6_295:}{:6_295:}

評分

查看全部評分

個邊d會員唔知係是非不分定係怕咗班版主
個個出來撐
陰牌真係咁好賺咩
d人講句陰牌唔好即刻成班狗衝出來圍攻
尤其是d超級版主
真係因果報應呀

評分

查看全部評分

13.8萬,我可以請好多個好牌 {:7_352:}
由我接触佛牌开始,从来都唔考虑阴牌,好多也迟早都要还既

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
叫極都唔聽, 出事架嘛{:6_296:}

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
pk420 發表於 6-1-2013 17:47
個邊d會員唔知係是非不分定係怕咗班版主
個個出來撐
陰牌真係咁好賺咩

高高啦已變哂質,初期EF在位時,真的氣氛很好
現在只係一個賣牌的論壇,仲要賣陰
唉,高高啦,叫阿媽

評分

查看全部評分

大自然 發表於 6-1-2013 18:23
高高啦已變哂質,初期EF在位時,真的氣氛很好
現在只係一個賣牌的論壇,仲要賣陰
唉,高高啦,叫阿媽 ...

某情度上 他們是一個成功的論壇
但走的道路不同 獲得的結果也不同

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 6-1-2013 18:35
某情度上 他們是一個成功的論壇
但走的道路不同 獲得的結果也不同

係果邊就好似活在大陸一樣

無乜言論自由,挑起某版主條根,就會比人圍/人間蒸發

係呢邊就好似活在香港一樣

只要你奉公守法,講乜都得

小弟怕事,去到邊都會入鄉隨俗

但供陰我就企硬!! 供陰!!! 衰硬!!!!

評分

查看全部評分