新會員登記
搜索
樓主: 汶仁

九尾狐大仙 龙普年和 kuba krissna 蝶王和其它高僧联合开光

火... [複製鏈接]
真正三好聖物有好多,何苦偏偏請九尾{:6_331:}

評分

查看全部評分

樓主!小弟唔識咁多佛學既野,明眼人都知依O的係唔係堅野...如果師兄你要更強既野,我搵人整套"復仇者"跟住比師父加持..
到時我都會大肆宣傳比大家認識

評分

查看全部評分

可唔可以順手做個步驚雲Locket禁嘛間俾我呀
el8840696 發表於 3-1-2013 21:55
可唔可以順手做個步驚雲Locket禁嘛間俾我呀

可以送埋"龍也版聶風LOCKET禁嘛間"比你....只要你開聲就得
Hong96082006 發表於 3-1-2013 22:07
可以送埋"龍也版聶風LOCKET禁嘛間"比你....只要你開聲就得

我要架多謝
一個佛牌討論區理應百花齊放、什麼牌也可討論,D人請正牌也好、請陰牌也好我沒有意見,因為請的不是我。雙方都會認為自己有自己的道理,大家亦應平心而論,和氣生財。我個人當然不贊成拜陰或一D不明來歷嘅嘢,介紹這些東西的人亦希望諗清楚,為他人著想。想拜這些東西的人更加要想清楚,以免受到損失及後悔。

評分

查看全部評分

Hong96082006 發表於 3-1-2013 20:14
樓主!小弟唔識咁多佛學既野,明眼人都知依O的係唔係堅野...如果師兄你要更強既野,我搵人整套"復仇者"跟住比 ...

唔好意思,康師兄,你真係好爆,睇完唔覺意笑咗出嚟……

咁你要比時間我,因為我要諗邊個師父開光最好!一係我搵阿赞明開光都好
hook282000 發表於 3-1-2013 23:46
唔好意思,康師兄,你真係好爆,睇完唔覺意笑咗出嚟……

權兄,本人没有好爆,只有更爆!我咁爆都係係你身上學到
出面幾多人鍾意請咩講咩無問題, 呢到好明確講明唔講陰野狐狸等.....
你破壞規則就話人堅持執著

就好似講明唔俾帶狗入黎, 你梗係要帶, 仲話人地歧視執著, 叫人地懺悔~~
你有你的喜好, 但也希望不要破壞這裡氣氛

評分

查看全部評分