新會員登記
搜索
樓主: rambo23

最近大家甘多人分享自己隻寵物,我都分享我既松鼠9.。。。

醫生話最好就係跑步同游水,不過佢年紀大比佢十分鐘好喇.
其餘時間有佢多D行路.
佢唔算太肥就唔需要要減肥糧
羅拉 發表於 29-5-2012 17:24
醫生話最好就係跑步同游水,不過佢年紀大比佢十分鐘好喇.
其餘時間有佢多D行路.
佢唔算太肥就唔需要要減肥 ...

行路就每日都行。

關鍵佢太吃得啊。。。。一日都黑唔停甘吃。。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 17:52
行路就每日都行。

關鍵佢太吃得啊。。。。一日都黑唔停甘吃。。。。

狗係唔識停,你同屋企人一定要同心協力忍手1唔好比太多佢.
佢有冇食零食習慣
羅拉 發表於 29-5-2012 17:55
狗係唔識停,你同屋企人一定要同心協力忍手1唔好比太多佢.
佢有冇食零食習慣 ...

零食習慣就冇么,系屋企人間中會買D翻來。

但真系好為吃啊,我哋吃嘢,佢就冤鬼甘冤住你,一副可憐兮兮的死樣系你身邊賴死甘賴。。。。

有時候又於心不忍。。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 17:58
零食習慣就冇么,系屋企人間中會買D翻來。

但真系好為吃啊,我哋吃嘢,佢就冤鬼甘冤住你,一副可憐兮兮 ...

佢咃d眼神真係好難頂,我都怕咗佢哋可憐兮兮,比完又比{:6_318:}唉... ...依家變成肥豬
我屋企個兩隻食蝦都食我半斤... ...{:6_309:}
羅拉 發表於 29-5-2012 18:02
佢咃d眼神真係好難頂,我都怕咗佢哋可憐兮兮,比完又比唉... ...依家變成肥豬
我屋企個兩隻食蝦都 ...

真系好砌得。。。。。胃口經常好過我。。。。。真系冇佢符。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 18:13
真系好砌得。。。。。胃口經常好過我。。。。。真系冇佢符。。。

哥基女一到夏天又唔願意食野.
我都冇晒佢符.
唔比佢話又叭係地扮死 20120529_114133 (640x480).jpg
羅拉 發表於 29-5-2012 18:25
哥基女一到夏天又唔願意食野.
我都冇晒佢符.
唔比佢話又叭係地扮死

哈哈,你只狗狗好得意啊。。。。。。。。。
rambo23 發表於 29-5-2012 18:39
哈哈,你只狗狗好得意啊。。。。。。。。。

佢扮野就最叻{:6_326:}

憂鬱的眼神,唏噓的須根。。。。。。。。。。。。