新會員登記
搜索
樓主: moonflower

老公有小三

moonflower 發表於 23-4-2012 18:53
當然想佢地分開啦

即係你想和你丈夫繼續下去吧,哪請表現出你的愛,男人出軌一定有原因的。若樓主要周圍唱佢,搵人去比壓力佢,你覺得佢地會分開嗎?你愛他不是應該站在他角度去看嗎?每個人都應該愛面子的,若分開了,你覺得就可得到幸福嘛?沒有哪女人後,你們會幸福快樂,生活如意嘛?

我而家都唔知應該點做
我覺得老公已經非常討厭我了
不要灰心,多口問一下,師姐你還愛他嘛?
Death_darkrose 發表於 24-4-2012 04:36
不要灰心,多口問一下,師姐你還愛他嘛?

我都唔知
對於你的遭遇,身位女人的一定會非常同情....
但係既然發生了,就要勇敢去面對。雖然身邊的人會給予很多意見,但最後還是由你自己決定怎樣解決!
我知道過程必定非常痛苦,但要鼓勵自己,捱過去你一定會比以前活得更好!!

無論如何,師姐不要做意氣用事的事哦!
勸你快一o的離開...依o的男人唔好再同佢有乜野感情.....你大可以留返o的証據..之後同佢離婚仲要佢比膳養費囉..到時佢冇得唔比咁你日彼生活大可以放心{:6_326:}
先post 條女相
睇我我食唔食得下 {:7_346:}
{:7_359:}半夜磨刀