新會員登記
搜索
查看: 3591|回復: 21

[分享] 幾十萬法事?!

今日無聊去左九龍城買金泊同香...
順便入左同一條街GA一間牌店,開始時都無咩留意個老細同個女仔講咩....
只系一入去就睇右邊個櫃先, 見到D正牌 因為想睇下 靈光JTK3寸粉牌 供金要幾多 但系無!
之後睇左邊 好似系陰牌.... 就系呢個時候忽然好清楚聽到(可能因為近收銀櫃) 個女仔原來做左法事 覺得無效要求回水!
因為八卦, 即刻睇返右邊正牌O個邊! 只系聽到老細話比左 亞贊 D錢無辦法追 亦唔會去追, 之後個女仔又細細聲話咩 做左幾十萬法事,
亦系呢個時候有把聲系我腦入面叫我即刻走! 我就即刻出左去! 行唔夠10米就開始頭暈.... 即刻走去買杯野飲!
好彩....走得快....... 唔系唔知會發生咩事...... 不過我真系唔明..... 咩法事要做幾十萬.... 不過都系唔好八啦.....
不過打死我都唔請陰牌同做降頭法事..... 呢D野唔關我事...... 幾十萬法事.... 做左會飛?!
woo~~~幾十萬一場法事.......希望唔係騙人個案啦....願祝好運...
woo~~~幾十萬一場法事.......希望唔係騙人個案啦....願祝好運...
迷恋怪力乱神最终沦为骗子大餐!
拎幾十萬做法事,系咪有病啊!
幾十萬!
而且還無效!!!
看到陰牌不舒服嗎
頭像被屏蔽

系有病呀,相信系精神病囉
吾係為何用幾十萬做埸法事
呢幾十萬去泰國可以買層樓囉[住宅單位]
就曼谷一個單位幾十萬都幾好啦

評分

查看全部評分

人到絕境就會求鬼神幫忙 ..... 十萬法事可能那位女士求和合, 治病, 驅鬼 etc....

心理上  十萬$法事, 你可說貴可說不貴, 成功就不貴, 不成功她下一步就要追討...

幾十萬,香港買樓都夠比首期;P
之前識個女仔(個fd既fd), 佢花左十幾萬(不過唔係一次過)去做不同的法事和合....
個女仔...仲要攪到要做1份正職+2份part time去還債

記得其中有個神棍, 攪笑到話和合不成, 因為第三者也有養鬼(真係講到好似養寵物咁普遍), 叫佢養d更勁既鬼再做多場法事先得.......

不過~佢地都有個共同藉口, 就係做法事最多8成得, 2成唔得因為孽重, 咁就無得話和合不成而追討喇