新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

希利奧斯 被ban 2700字原因 報告

火... [複製鏈接]
買弄某些神是冇用的!福德是自己做的,神佛是提醒我們如何做一個善人,不是他們賜福给我們,一切唯心做

評分

查看全部評分

正气凛然

評分

查看全部評分

想請教咁多位師兄,如果請左陰牌,但最後都係棄陰拜正,應如何處理?

就咁放埋一邊?定扔左佢?

1.回廟
2.樹底
3.海中

之後搵LP淨身

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯你好有說服力{:6_327:}
喂!希利老鼠,我收到風喎,你条契弟老千开分身,系对台又被人BAN佐喎,真替你難過,咁喇,,走去做析福黨,佛牌你無定站架喇!你真系完架喇!信我吧!;P

評分

查看全部評分

SAM888888 發表於 30-6-2012 01:02
喂!希利老鼠,我收到風喎,你条契弟老千开分身,系对台又被人BAN佐喎,真替你難過,咁喇,,走去做析福黨,佛 ...

哈哈哈!底死

評分

查看全部評分

正面
亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 00:21
如果相信陰牌同樣會"保佑"一D重業障人士 那實在太不智了
有人同我講 重業障人士先會有機會接受陰牌 不相 ...

情況等同 如果一個人黑起上來 係唔會搵到一間風水好樓 只會不斷搵到死人樓

THIS IS TRUE!!! 我都有聽過!!!
SUPPORT!!
希利老鼠,点解你講黎講去都系咁,教而不善?我都叫你去做析福黨呀!佛牌你無定企架喇!点解你係都唔聽架??你睇下,又再出醜喇,又被人圍揪,何苦呢?
我而家再講,我話你佛牌界收皮,你就真糸要收皮架喇,情況同你契哥黑白老千一様!信我喇,話晒相識-埸,唔会点你概!希利老鼠!信我吧,信者得救呀!:lol;P

評分

查看全部評分