新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

希利奧斯 被ban 2700字原因 報告

火... [複製鏈接]

我想講,我地共同努力,去改變呢个佛牌界亂咁黎概秩序!俾更多人清楚了解,佛牌只糸助緣聖物,並唔糸工具!去糾正更多人心歪亂思想!大家努力系唔会白費概,加油!:victory::lol

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 01:08
所以 轉運唔可以依賴陰牌 從根改變上世業障你解決唔到 但今世的你可以唔再作業
能投胎為人 業障重極有限~  ...

好一個蝴蝶郊應,贊一個!
亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 00:14
陰牌 非如此簡單 會改變人的思想 令人不斷想得到更多 很多人最初接獲陰牌時自信能控制心理 結果有幾多人 ...

絕對認同師兄,但我對道不同既人我們有時阻不了,只能一直勸了

評分

查看全部評分

仲有呀希利!我平生一大嗜好,專打無良老千撞棍,糸个簽名已寫住,你仲走黎把鬼咩?之前ban得你,今次都冇稔放過你,点知只系俾亞特蘭提斯動佐手先而己!
仲有講到咁唔志在,就好似我咁,唔好賣牌,个名仲企得硬d!希望找到你概好歸宿吧,不過都冇幾多个論壇了,你就自求多福吧!希望你唔糸有好多存貨喇!

嗱!点條明燈過你!衰衰地反糕糕認个錯吧,个邉可能会网开一面架!

評分

查看全部評分

SAM888888 發表於 14-4-2012 01:44
仲有呀希利!我平生一大嗜好,專打無良老千撞棍,糸个簽名已寫住,你仲走黎把鬼咩?之前ban得你, ...

大力支持 !
咪稔住借力打力,你当太極?四兩撥千斤?呢个唔糸垃圾場,唔糸人棄我地就要!:lol
大家並肩作戰!合力誅邪除魔吧!:lol
亞特蘭提斯 發表於 14-4-2012 01:48
大力支持 !

謝謝師兄支持!:lol
我覺得個人無修過法,千萬唔好帶陰牌..

回報大,還果陣仲大:L

評分

查看全部評分

希望想供陰朋友都睇到哩個貼,唔好比人厄!unitehk各版主真系夠晒~正氣~!{:6_327:}哩度真糸可以話新手福地!{:6_330:}

評分

查看全部評分