新會員登記
搜索
樓主: waitpet

[其他/冠蘭] 我與佛牌的故事; 真實故事

火... [複製鏈接]
對, 助人為己任, 謝謝分享
師兄你好,如果是在十多年前灣仔道的泰佛牌店,小弟應該到過,小弟仲比過一尊古舊玉佛牌給店主辨別真偽,店主說是真的,當年的供請金都要三、四千港幣,仲叫我小心保存,是一面好牌。

評分

查看全部評分

感人的分享
十分感謝大家的回覆, 想不到竟得到大家的麼多的同感.

And sorry I have to type something in english (because I was using the hand drawing board)....... Yes, I am studying B.Arch in Glasgow School of art in Britain now. I do hope my design could help some people in one day.

He is one of the most respectful person that I met in my life. Is my pressure to know him for sure. I am so surprise that someone did know him! I am sure if you met him, you will know he is such a great person.

Thank you very much!

評分

查看全部評分

我其實最喜歡馬先生在銅鑼灣街頭檔口至灣仔開店都會經常在口邊的佳句:"三孖亞La享"每日唸二十一次及"喇麽Bu打吖"每日七次,天天去唸;持續以恆;必有意想不到的效果!我第一個供請的佛牌就係從馬先生那路邊小檔供請的,我亦經常聽他講事蹟.在灣仔店鋪時;我曾給他分亨我的收藏,而我知道馬先生非常喜歡收藏坤平;因為我給他鑒賞過亞贊碰瑪(龍婆碰瑪)的坤平時常說好牌;此牌物料經佩戴後會有好多變化,他亦愛不惜手!馬先生亦可以說是我的泰國佛啟蒙老師;引領我對泰國文化的興趣!

評分

查看全部評分

{:6_294:}睇睇先

我地一定要有向善的心
謝謝分享{:6_327:}
ThX for sharing ..{:6_308:}