新會員登記
搜索
樓主: 希利奧斯

又不知隔離台攪什麼鬼。。。。

頭像被屏蔽

請你把口乾淨啲,如果你係隔離嗰個肥仔Tim嘅話
想問吓你
你塊管盼2530JDK個古仲未作完呀......
你同你家族好嗎??

評分

查看全部評分

我都好記得呢單嘢:lol
頭像被屏蔽
marlboro 發表於 11-4-2012 14:22
希望你明白,以前我都係版友,佢哋點做我理唔到
但由我哋主理之後,ban的人全部都喺有犯規,
可能你近來比較 ...

我係比較少上你個網睇野, 主要都係有興趣既版塊如古曼正陰牌三個版就吹兩咀, 覆下PM咁, 其他版基本上冇睇過, 所以我唔係好知你地最近發生咩事..... 有過什麼動作等......

唔緊要啦, 你話過CAP番我有問題題既Post始終都係冇做到, 我都預左雷聲大雨點小得個講字不過我自己過去Go through過一次.

我個回應有冇問題見人見智啦雖然我覆人地查收個PM, 但人地問既問題只係問枝油仲有冇請PM, 如果要拗的話可以演譯做人地問我Vilatep家中仲有冇呢枝油恭請, 佢遲些親自去師傅家靖出來, 所以問我數量多唔多, 以免白走一趟.... 得唔得??

都可以吧照字面意思睇?? 始終問方沒有提及過價錢或恭請金等等敏感問題我先決定去回應佢..... 你個邊個Support會唔會武斷及自把自為左些少??

唔好又話俾大家知你地管理層壇自開左網友的PM來睇所以好肯定我係叫人地幫我靖我係度覆人地價錢. 又走去侵犯人地私隱, 真係越講越似廿三條立法.
頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 12-4-2012 05:39
我係比較少上你個網睇野, 主要都係有興趣既版塊如古曼正陰牌三個版就吹兩咀, 覆下PM咁, 其他版基本上冇睇 ...

1.我唔cap圖係因為唔想在人哋地方搞得太太,如果網主容許,即比你!

2.根本無人睇過你與别人的pm,在版規上,你在分享區出現某一類字眼,就ban得,
因為你們用pm交談根本無須在版面上有“請pm呢款xxx仲有冇”“已覆pm”呢啲字眼!
如果個個都係咁做,根本一個版面搞掂晒!不論pm内容是甚麼,犯了就是犯了!

3.我喺呢度回覆你的意圖,主要是澄清你的問題,同不滿有啲網友用啲不盡不實的謠傳,以耳代目,任意侮辱他人!

4.置於你講的雷聲大雨点小,相信你是誤解我的出發点!理由之前都寫過!如果我要大大聲,我就不用開新户口名稱,变成直接喺呢度擺擂台,相信網主都是不容許!

另外,小弟要多謝此網網主及其他版主寬宏大量!
比機會我喺呢度發表唔屬於呢度嘅事!

頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 12-4-2012 05:39
我係比較少上你個網睇野, 主要都係有興趣既版塊如古曼正陰牌三個版就吹兩咀, 覆下PM咁, 其他版基本上冇睇 ...

1.我唔cap圖係因為唔想在人哋地方搞得太太,如果網主容許,即比你!

2.根本無人睇過你與别人的pm,在版規上,你在分享區出現某一類字眼,就ban得,
因為你們用pm交談根本無須在版面上有“請pm呢款xxx仲有冇”“已覆pm”呢啲字眼!
如果個個都係咁做,根本一個版面搞掂晒!不論pm内容是甚麼,犯了就是犯了!

3.我喺呢度回覆你的意圖,主要是澄清你的問題,同不滿有啲網友用啲不盡不實的謠傳,以耳代目,任意侮辱他人!

4.置於你講的雷聲大雨点小,相信你是誤解我的出發点!理由之前都寫過!如果我要大大聲,我就不用開新户口名稱,变成直接喺呢度擺擂台,相信網主都是不容許!

另外,小弟要多謝此網網主及其他版主寬宏大量!
比機會我喺呢度發表唔屬於呢度嘅事!

marlboro希利奧斯 麻煩你地兩位喺隔離台有咩私人恩怨既話,請你地可以喺返隔離台或者私底下解決!呢到係佛牌話題Discuss請講返一啲同佛牌有關既話題! 你作為隔離台的版主,希望你都能夠尊重別人及自重!!!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
hook282000 發表於 12-4-2012 09:58
marlboro 和 希利奧斯 麻煩你地兩位喺隔離台有咩私人恩怨既話,請你地可以喺返隔離台或者私底下解決!呢到係 ...

啱啱先多謝完你哋!原來都係一樣!
你容得下惡意中傷,但容不下講道理!
我無視障,大隻字唔代表有道理架!

marlboro 發表於 12-4-2012 10:05
我無視障,大隻字唔代表有道理架! ...

呢位師兄
你係度講咗咁多日, 同講咗咁多唔係我地事GE嘢
其間無版主圍攻你
無版主叫你答問題
無人BAN你
無人移動個POST
只係叫你尊重吓其他人同自重
咁都叫一樣
咩叫容不下講道理
你同希利奧斯一同發言
你講GE就道理
希利師兄講GE就惡意中傷
你都係返去隔離
講番你D道理啦
我地大大隻字唔係話你有視障
呢個係個人自由
我鍾意用紅字TIM
唔好對號入座
唔係話緊你色盲+視障

評分

查看全部評分

marlboro 發表於 12-4-2012 10:05
我無視障,大隻字唔代表有道理架! ...

唔通你覺得係喺呢個post裡面既內容係同"佛牌話題Discuss"有關咩?
你喺嗰邊既行政手法係點,其實我地大部分會員都唔想知道的,你亦冇必要喺呢到公開!
我用大隻字係警告你地兩位師兄唔好再為呢件事而喺呢到討論誰對誰錯!
畢竟對與錯都係一些主觀願望,各執一詞只會越來越彊,希望你地講過,發洩過就算,冇必要越講越多人啦!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
pk420 發表於 12-4-2012 10:39
呢位師兄
你係度講咗咁多日, 同講咗咁多唔係我地事GE嘢
其間無版主圍攻你

惡意中傷一詞那裡來,請參考本帖本人發言前的各網友回帖内容!