新會員登記
搜索
樓主: 希利奧斯

又不知隔離台攪什麼鬼。。。。

頭像被屏蔽

有人指出,一定做嘢㗎啦!
不過啲理據要企得穩是首要
頭像被屏蔽
marlboro 發表於 11-4-2012 01:14
有人指出,一定做嘢㗎啦!
不過啲理據要企得穩是首要

買家及朋友們只是跟我電話及出來親身口迷而已, 冇証據架喎.....

不過我問番佢地供奉方法及經文就完全是兩碼子既事....

就算我真係拿出証明, 你又可以點做?? 你先話俾我知我先決定講俾你知吧.

你個台既版主喎........ 唔係一般網友......
頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 11-4-2012 02:13
買家及朋友們只是跟我電話及出來親身口迷而已, 冇証據架喎.....

不過我問番佢地供奉方法及經文就完全是 ...

老實講,咁都無咩做得到,只係講出事件等各方面警惕
出一次聲當積吓功德
其實唔關版唔版主事,呢排我哋都降一位版主職
主要係件事其他人點睇,無實質証明就要憑個信字!
做咩都無力㗎!
頭像被屏蔽
marlboro 發表於 11-4-2012 02:46
老實講,咁都無咩做得到,只係講出事件等各方面警惕
出一次聲當積吓功德
其實唔關版唔版主事,呢排我哋都降 ...

咁咪係囉, 你又想我指佢出黎, 但你又做唔到野, 我俾你認為釣大魚扮分享就封左我, 醜人我做晒, 又要同那版主結怨面阻阻, 有咩為??

如果你話我係分享區出售就話俾你捉到正者, 我剛係泰國返香港開番部手機上網就發現俾你封左, 我連ACTION都未TAKE你就出左手先, 俾我感覺好似隔離台自我立左法第廿三條咁.

Reasonable嗎??
頭像被屏蔽

好老實講, 我唔來你隔離台玩一點問題都冇, 可能壓力冇咁大添.

就算呢邊人氣少D, 賣牌賣得冇咁多咁快都冇問題, 根本我就唔係靠呢D錢開飯, 又唔係有鋪頭要交租, 只係當興趣賺下外快幫補下旅行費用咁.
但論開心來講呢度一定開心過你隔離台.

如果你係那邊話得事既大人物你都多加留意下點解周不時又話封呢個那個, 次數俾其他網多好多??

我都俾你地封過兩次, 第一次仲要係俾條飯鏟頭JOEHXX夾硬來, 不知所謂.

頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 11-4-2012 13:03
咁咪係囉, 你又想我指佢出黎, 但你又做唔到野, 我俾你認為釣大魚扮分享就封左我, 醜人我做晒, 又要同那版 ...

我諗你誤會,我要知係要我明白件事係點?
憑你一句就要搞人?我點做好?
唔係要你企出嚟大大聲話邊個唔啱,亂9咁up
而係想你要牌友知的資料公開,你唔相信,唔認同我無辦法
學你話齌,都ban咗你,我打咁多字同你傾唔通為興趣?
我唔想個個都以為比人ban就因為利益關係咁膚淺,
ban你嘅人唔係我,我都嘗試緊搞正返,
而你再上唔上我都控制唔到,不過最後一句
唔係個個都係為錢先做版主

評分

查看全部評分

marlboro 發表於 11-4-2012 13:54
我諗你誤會,我要知係要我明白件事係點?
憑你一句就要搞人?我點做好?
唔係要你企出嚟大大聲話邊個唔啱,亂9 ...

唔係個個都係為錢先做版主:lol:handshake
頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 11-4-2012 13:33
好老實講, 我唔來你隔離台玩一點問題都冇, 可能壓力冇咁大添.

就算呢邊人氣少D, 賣牌賣得冇咁多咁快都冇問 ...

希望你明白,以前我都係版友,佢哋點做我理唔到
但由我哋主理之後,ban的人全部都喺有犯規,
可能你近來比較少上嚟唔清楚!
我好討厭隔離台班屎忽鬼
不知所謂
肥仔Tim 發表於 11-4-2012 15:06
我好討厭隔離台班屎忽鬼
不知所謂

呢度大倍分從前都係一家人㴝!