新會員登記
搜索
樓主: 希利奧斯

又不知隔離台攪什麼鬼。。。。

頭像被屏蔽
我唔能夠直接擺照片。所以擺照片上網頁。
頭像被屏蔽

好多人都我咁講 哈哈。

但我認識那邊好多網友跟我交易時問他們經文及供方法那些高層如何交帶。

一是亂給人。二是買家甚至多次問回經文完全沒下文因錢已經拿到手。話之你。

所以我對那邊一兩個經常賣佛牌的高層人物印象好差。。。。。還時常大大聲聲是“我有泰仔錄音!!”

賣一百個牌先得一個牌有經文做下樣。。。 一係就買家對經文有懷疑就叫人用個心就得!!

真係得咩憑良心講??

係得就師傅唔需要寫版幾兩版紙交帶你要點做點念經有什麼你可做不可做啦!

真係純粹賺人地錢當買家白痴。。每次諗起幾個網友同那邊某版主交易的情況就火都來。

頭像被屏蔽
希利奧斯 發表於 10-4-2012 11:15
好多人都我咁講 哈哈。

但我認識那邊好多網友跟我交易時問他們經文及供方法那些高層如何交帶。

不如等我話你知點解被ban啦
因為閣下在分享區涉及買賣交易內容,明未?
不是無的放矢,亦不涉及閣下與其他牌商(售牌人士)的利益糾紛
希望可以解答到你的疑團
頭像被屏蔽
另外,如有需要小弟可以cap圖作証!!
謝謝!!
頭像被屏蔽
marlboro 發表於 10-4-2012 15:18
謝謝!!

哦。。。明白。。。

麻煩你cap俾我。。我都想了解下。 。

marlboro 發表於 10-4-2012 15:09
不如等我話你知點解被ban啦
因為閣下在分享區涉及買賣交易內容,明未?
不是無的放矢,亦不涉及閣下與其他牌 ...

連當時人都唔知發生咩事,點解你會咁了解呢?
頭像被屏蔽
謝謝!!

仲有師兄見你咁好人從隔離台走過來不如講下身為賣家甚至係版主賣家是否將一件聖物的經文及供奉方法依照師傅的說明一五一十交帶俾個買家??

這是否賣家應該做的事情?

頭像被屏蔽
謝謝!!

仲有師兄見你咁好人從隔離台走過來不如講下身為賣家甚至係版主賣家是否將一件聖物的經文及供奉方法依照師傅的說明一五一十交帶俾個買家??

這是否賣家應該做的事情?

頭像被屏蔽
仲有marlboro師兄。我相信你回應我係善意的。我感激你。不過我想同你講聲如你同隔離台某版主佢賣過阿贊vilatep一枝人緣油的請佢日後做好d功課先賣野俾人。連阿贊vilatep都問我識唔識該香港人及係咪我朋友??

佢話佢知道該香港人(仲講埋個網名俾我)係網上出售過一枝男女和合油唔係係師傅家中請出來的(但唔代表係假的)胡亂吹噓話枝油有靈需要供又話要供花如何供云云。。。。。

其實我聽聽埋埋呢位版主唔知一次亂俾經文及供奉方法。我有好多朋友接觸過佢最後都要我收拾爛攤子。。。

如果你係隔離台既又話得下事既人物你會如何處理呢個問題?? 個位人兄網名正正係隔離台先有
希利奧斯 發表於 10-4-2012 11:15
好多人都我咁講 哈哈。

不過又咁講,有好多正牌都係唔需要經文或者供既!