新會員登記
搜索
樓主: 希利奧斯

又不知隔離台攪什麼鬼。。。。

番黎咪好囉{:6_295:}
頭像被屏蔽
還有某些版主經常亂教買家經文及供奉方法。其實根本自己都不清楚亦沒看過經文紙
垃圾糕糕啦!! 食7屎啦{:1_1:} 幾只賤命狗滿口仁義道德. 內裡黑暗過伊拉克

班7頭成班夾賣搵食一齊台高個價正畜類!
希利奧斯 發表於 8-4-2012 20:51
表面上謙謙君子。實質拿著保障新手打擊其他認為有威脅的商家為實。

攪個佛牌網攪得咁低裝平時係大陸網友 ...

咪臭係... 打擊其他人,鋤就自己班垃圾商人, 傷人先岩!比人佛恭請佛牌

各位網友或大陸同胞認住糕糕啦呢個 老坤佛牌討論區
唔覺對面個老千討論區,係買賣區開帖要好高要求咩??? 擺明益自己人開帖啦~~~~~~ 
希利奧斯 發表於 8-4-2012 20:51
表面上謙謙君子。實質拿著保障新手打擊其他認為有威脅的商家為實。

攪個佛牌網攪得咁低裝平時係大陸網友 ...

唉 佛牌行業都算係肥豬肉行業  本小利大 味有大把人做到七情上面咁囉  
可能佢地覺得你分享 係有d威脅 做小小野想你過主{:6_329:}
頭像被屏蔽
達仔97886690 發表於 9-4-2012 01:30
唉 佛牌行業都算係肥豬肉行業  本小利大 味有大把人做到七情上面咁囉  
可能佢地覺得你分享 係有d威脅 做 ...

Exactly啦今次擺到明。

但不需咁低裝呀嘛。

真係好很cheap手法。未見過有網頁會咁。
希利奧斯 發表於 9-4-2012 01:39
Exactly啦今次擺到明。

但不需咁低裝呀嘛。

又唔係第一次發生{:6_331:}
頭像被屏蔽
想問我應el8840696師兄我想分享我photobucket的今次戰利品照片網址。

一般要審批幾耐??
頭像被屏蔽
我唔能夠直接擺照片。所以擺照片上網頁。