新會員登記
搜索
查看: 11624|回復: 87

又不知隔離台攪什麼鬼。。。。

頭像被屏蔽
又封人又剩。今日係泰國返來一開手機就發覺俾人封戶口。。。

唔通我真係阻住個邊上面幾個人發達??

唔鍾意俾人爭飯碗??

(如果話題敏感版主可刪走話題。小弟明白的)

評分

查看全部評分

撐一撐師兄先{:6_330:}
師兄....不要灰心呀...仲有依度
自由討論:loveliness:

評分

查看全部評分

戰利品系列太張揚?{:6_337:}
頭像被屏蔽

如果我阻住人地做生意影響個幾個人生意真係唔好意思了。

我分享既聖物大部份都係人地一早過泰國前叫我幫佢請。大部份係我朋友。有些精品小弟珍藏純粹分享而已。

我都未諗過會否擺上網出售就封左我先。眼見幾個那邊高層人物不停係度扮分享轉頭就係買賣區出售。

仲要以前出來見過有些網友傾開計同我講過一些供奉方法及經文原來先知有些高層成日亂俾經文及教錯人地供奉放法。見過幾個網友跟同一個高層人物交收經文全部亂咁俾。不需供奉的又話要供。枝vilatep人緣油就係一個好例子。我問過vilatep師傅佢話唔需供仲問番我邊個教我供??

呢類高層又唔見俾人封??咁得意既個邊??

梗係擔心俾人食左大陸人呢舊肥豬肉啦。
希利奧斯 發表於 8-4-2012 12:19
如果我阻住人地做生意影響個幾個人生意真係唔好意思了。

我分享既聖物大部份都係人地一早過泰國前叫我幫 ...

師兄快d分享下d好野先啦
我第一眼看到這帖,第一:心痛 、第二:開心 !
1)師兄!你可能會問我,點解心痛,我可以答你,見到佢地現在這樣,我相信有很多人也會心痛,你不會嗎?
2)你可能也會問我,點解開心,因為師兄你懂得回家,我們unite這個大家庭的門是常常為你而開的 , 歡迎你回來!
{:6_330:}{:6_330:}{:6_330:}

評分

查看全部評分

師兄~我都撐撐你{:6_327:}{:6_327:}
繼續理性討論