新會員登記
搜索
查看: 2663|回復: 16

[求教] 謝問眾師兄此佛牌係(啦壺)定(哈奴曼)呢?....,好懊惱呀!

e個佛牌係朋友喺~芭提雅~那邊<啦壺廟>求的,但我發覺似哈奴曼多些,我到過三間店問過,二比一,—致話哈奴曼,餘下一間店內剛有高僧在,但他說是啦壺...........(**但啦壺不是半身的嗎?????**), 真的懊惱 !!
係啦壺呀!
芭提雅有啦壺廟嗎{:6_305:}{:6_305:}{:6_305:}

hello Dicky ....why u so sure la ....cos many many ppl said that is 哈奴曼!! could u tell which point u can see that is (啦壺) ? .... haha , 我唔係唔信你,**請勿誤會**,我都想係~啦壺~,因一心叫朋友幫我求.....
啦壺{:6_341:}
法相係

但係呢尊似哈魯曼喎.......{:6_306:}
有猴尾o既......
而且拉壺有戴帽架{:6_320:}
el8840696 發表於 7-4-2012 20:25
但係呢尊似哈魯曼喎.......
有猴尾o既......
而且拉壺有戴帽架 ...

係wo...........
你唔講睇唔到添
看外表應該是哈努曼吧
係哈奴曼
有師兄較早時分享過
等陣我食D野先, 再貼 link 上來