新會員登記
搜索
樓主: 收藏者

終於可以比人睇我的古曼壇

供差飯:L
{:6_322:}

我唔知得唔得嫁.....不過果日我想食咪比埋D仔食囉
收藏者 發表於 16-8-2011 22:50
我唔知得唔得嫁.....不過果日我想食咪比埋D仔食囉

姐系你放系到供幾分鐘?會唔會太短時間  
比我我會叫佢地出黎同爸爸一齊食算數 {:6_319:}

BTW我見到你好似供緊提子汁 NONONO{:6_298:}  古曼要飲紅色既氣水加.
VVWV 發表於 17-8-2011 16:06
姐系你放系到供幾分鐘?會唔會太短時間  
比我我會叫佢地出黎同爸爸一齊食算數

唔係.....係我一盒佢地一盒呀.....{:6_325:}
收藏者 發表於 17-8-2011 16:17
唔係.....係我一盒佢地一盒呀.....

完來系有錢仔{:6_323:} 失覺失覺
其實無話供唔供得既.佢地都只系吸戈D蒸氣
不過會唔會無咁仲意陣味.我就唔清楚了{:6_328:}
咁佢地鐘意食咩嫁?
收藏者 發表於 17-8-2011 16:24
咁佢地鐘意食咩嫁?

正式黎講泰國戈邊D人會供糖(最好系色彩賓分.紅色為上品),雪糕 之類既野.
姐系正常細佬仔仲意食咩.佢地就仲意食咩(因為古曼都系細路仔黎)
野飲就多數供紅色氣水(分達之類,記得要加條飲管!!)

你請戈時D店員無同你講咩?{:6_341:}