新會員登記
搜索
查看: 287|回復: 6

[求教] 求佛牌意見

想求異性緣 查過最好就坤平將軍或者四面神 但係網上面d坤平將軍望落去好似陰牌 一係連埋燕通古曼嗰d 兩個價錢又差唔多 應該請邊隻好
回復

求人緣或異性緣,可以選擇嘅聖物其實有好多種,神佛法相類一般會揀坤平佛或坤平將軍,而兩者係有分別,坤平佛相傳係古時坤平將軍修法同打仗時佩戴嘅一個佛嘅法相,而坤平將軍就係直接用坤平本身去做嘅法相,而啲陰法師傅多數會用呢個法相。
另外有愛神、蝴蝶牌、沙力架人緣鳥、馬食能、燕通、巴啦結、符管、人緣膏、人緣油等都可以組合佩戴去增人緣運,人緣有改善,異性緣自然就會嚟。
回復 贊好 反對

真係要帶坤平就建議打龍婆做果d,例如沙礦師傅,側頭添果d -定係正氣。其他阿贊做果d真係要多了解佢地背景先好請,至於果d燕通,馬食能果d真係新手唔好沾手為秒。其實正佛牌都只係助力。唔好諗住帶左會溝死女,自我增值重要過你帶任何牌。
回復 贊好 3 反對 0

除左佛牌種類,都可以研究師父既法門
回復 贊好 反對

最近成日見人做龍婆通新出廟嘅自身,不過唔識分依個師父正定陰,但牌商就講佢人緣法專家
回復 贊好 反對

龍婆通早期應該有做陰牌,但依家應該無做。同埋師傅依家都為當地居民做左好多野,建屋,捐$幫助當地人仕。我覺得都算正氣
回復 贊好 反對

Keikei 發表於 16-3-2024 21:55
龍婆通早期應該有做陰牌,但依家應該無做。同埋師傅依家都為當地居民做左好多野,建屋,捐$幫助當地人仕。 ...

謝謝師兄解答
回復 贊好 反對