新會員登記
搜索
查看: 528|回復: 10

[拍賣] 好日子 黎做善事

可得 屈當2516 藥師佛純銀防水殼SMK卡 作為回禮 感恩(((借各師兄 格式)))
交收方式:   順豐到付
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
屈當2516 藥師佛
純銀防水殼
SMK卡

起標價(留意交易貨幣HKD): 800
最少每口價(留意交易貨幣HKD): 10
即食價(留意交易貨幣HKD): 1888
完標日期(預計時間:HKT22:00): 2024-mar-01

完標後請將收據上寫上Unite會員名稱,之後上傳在此帖!謝謝
交收方式:   順豐到付
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
【全場告急•四大皆空🙇🏻‍♀️四面楚歌🐕懇求四方八面大力支援🙏🏻】

面對場內醫療、糧食、建場、水費、電費救援多重壓力
目前傻媽真的無法應付場內困境🙇🏻‍♀️

首先我地的毛孩醫療
長期病患如貝貝、珠女、大妹、二妹、天佑媽媽、黑仔旦旦、Jiji、雪雪、中風亞B、中風阿花……
需要長期食藥 不然病情惡化但藥費昂貴
加上場內老狗病狗居多 如妹妹 紳士 珍珠妹等
都係沉重的醫療費用
對於傻媽黎講係極大的開支

其次係我地的毛孩糧食部分
傻媽一直感謝滿貫店給予傻媽先賒數應付毛孩糧食
但臨近年尾真的已賖無可賖
加上本來已賖接近6萬多元一個月
傻媽暫時已無能力再賖
毛孩目前糧食只可再維持3天
現本場告急‼️
急需狗糧、罐頭、物資、等等
《資料post在回應欄》

再者建場部分
對於現時我地真的零政府資助 零基金可支援
建場我地都係自己一分一毫籌集資金有心人支持興建

另因場內醫療糧食開支巨大
而12月頭正正係全場毛孩打預防針
費用為$60,000左右
因我地缺乏資源 所以先預防勝於治療
盡量減低毛孩生病機會

但目前傻媽一人實在難以支撐
現在只可以先支付緊急的開支
再慢慢處理次緊急的
傻媽一定永遠以毛孩福祉行先✍🏻

最後希望大家留意🙏🏻
我們的緊急救援 ⛑️無限期停止
直到第二期工程完成
餘下毛孩及貓貓由舊場搬往新址後
先會再處理緊急求助服務
傻媽只得一雙手面對場內困境
實在求助無門 亦請見諒此無奈安排🙏🏻
#短暫的停歇是爲了行好更長的路

在此懇請各位支援🙏🏻無論糧食、捐助、物資,對於本機構都非常之重要‼️
代本場所有毛小孩一一叩謝所有善心人🐶🐈🐶🐈✍🏻

#傻媽流浪貓狗之家

🐱🐶🐱🐶🐱🐶🐱🐶🐱🐶🐱🐶🐱🐶🐱🐶
📢捐款方式:

匯豐: 521-121988-838
中銀: 012-616-2-029523-0
轉數快: 96626844
户口名稱: Brave Mum’s Home For Stray Cats and Dogs Limited
樓主熱帖
回復

由於審核,推遲了出帖日,

現更新 完標日子為 2024 MAR 05
回復 贊好 反對

毛兄早晨 咁我先嚟第一個支持啦

下標 : 8OO
回復 贊好 反對

傻媽加油!
流浪貓狗之家加油!!
傻媽流浪貓狗之家加油!!!
哈哈 哈哈
回復 贊好 反對

輕輕推一推.....................
回復 贊好 反對

早晨~
            好機構 好聖物 值得一推再推  
                                                            哈哈哈~
回復 贊好 反對

下標:支持師兄下標 :$868
回復 贊好 反對

下標:888
回復 贊好 反對

各位師兄 22:00 完標喇,把握機會☺️,福有攸歸
回復 贊好 反對

hing 發表於 4-3-2024 08:59
下標:888

恭起師兄中標
麻煩稍後上傳入數紙
pm 我 安排順豐到付,