新會員登記
搜索
查看: 694|回復: 10

关于 2509 wat bang khun phrom 崇迪

请问师兄,我想恭请2509 崇迪。值得吗?听说助力很好,有没有人分享或推荐?
回復

有聼過,好出名下,不過我自己無,就無自身經驗。
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 8-12-2023 11:06
有聼過,好出名下,不過我自己無,就無自身經驗。

我听闻助力很好。不懂是不是真的。在考虑着prai kanya or 2509 wat bang khun phrom 崇迪
回復 贊好 反對

Delaynomore3498 發表於 8-12-2023 11:23
我听闻助力很好。不懂是不是真的。在考虑着prai kanya or 2509 wat bang khun phrom 崇迪 ...

要看夾不夾到自己,夾到就肯定很不錯的。
回復 贊好 反對

小弟在5、6年前都供請了一尊屈曼冠碰 2509,但只佩戴了一段很短的時間,原因是殼入邊個防水膽,尊牌在入邊有少許郁動,慢慢整個膽入邊都係牌磨出來的粉, 為免尊牌繼續受損害,所以停咗佩戴, 諗住再將佢重新包過個防水膽,加一些物料在牌邊,牌暫放檀上.
點知暫下暫下就過了幾年 . .

說回正題,由於戴這牌時間不長,給不到什佩戴麼感應給師兄,再說,香港人不太喜歡戴崇笛,論壇都應該沒什麼會應.
供金接受到便一試無妨,始終這類舊牌制作時的心態,不是現在的新牌可比的.
回復 贊好 反對

我2000年開始戴09,反應好正面,直到2007年我先換牌。
回復 贊好 反對

有時牌好都要睇自身福報
09崇笛聽講都分好多個模
有D模會貴D,師兄做多D功課先
回復 贊好 0 反對 1

Johnny 發表於 8-12-2023 20:50
我2000年開始戴09,反應好正面,直到2007年我先換牌。

助力很好吗?我听讲一开始戴会泄恶,会很黑
回復 贊好 反對

Delaynomore3498 發表於 9-12-2023 00:11

都係一句因人而異既,如果必然很好,那賣家爲什麽,要放棄很好的助力呢?

錢容易揾返,貴人無左就無左既。
回復 贊好 反對

Delaynomore3498 發表於 9-12-2023 00:11

都係賣牌金句,因人而異既,如果必然很好,那賣家爲什麽,要放棄很好的助力呢,反而選錢?

錢容易揾返,貴人無左就無左既。

夾唔夾,係條件匹配問題,滿足到條件就夾,滿足唔到條件,就唔夾。

比喻得獎學金,都話獎學,梗係學習成績好,係條件來,成績好既學生申請,先滿足條件,一般般既當然可以去申請,但大概率唔得既。

都可以,把佛牌,比喻係申請表來。

所以解釋到,不論幾好既牌,都有人賣,只係價錢高低,對賣家而言,如果自己條件唔符合,不如賣申請表過其他人去申請嘛,咁先雙贏。

帶左好好,即係申請獲接納,帶左無野,即係申請暫時未獲批准。
回復 贊好 反對