新會員登記
搜索
查看: 891|回復: 8

大家有無念過不同大師們的招財咒感應?一齊分享下,我有念龍婆班的招財咒

龍婆班的招財咒好像是最出名的?我見都有些港人在網上分享,我就背左佢個咒心,得閒就念下,每次都念十分鐘以上,已念了十多天了。

財富感應就還未有住?大家有念招財咒嗎?可否分享下大家的感應?
回復

齋念咒作用可能有限,要加上更加努力工作先得。
回復 贊好 反對

師兄係十年八年前的我,我以前落注前都唸 . .
回復 贊好 反對

咁落力研究发财咒,不如落力d想办法揾钱好过啦,不过讲到念咒,试过有一次诚心念过龙普托心咒之后有好事发生,本身自己就好耐之前已经开始龙普托唔离身既,但以前戴牌都基本唔会想到去念心咒既,直到有一次机缘巧合,有师兄教我嗰条心咒,加上当时真系处于人生谷底,谷底程度真系常人无法想象既,咁个师兄就教我念啦,就系当日就有好事发生,系真系好神奇,而且件好事系关于钱银方面,自从嗰次之后,几乎每次出门揸车,或者觉得嗰日运气好似唔系咁好既时候,我都会念嗰条心咒
回復 贊好 反對

研究心咒,不如努力工作/學習
回復 贊好 反對

唸咒就會發達,咁泰國無窮人喇。
回復 贊好 反對

malouis 發表於 21-7-2023 08:02
唸咒就會發達,咁泰國無窮人喇。

因為網上留傳,又話師傅同信衆講過,常唸佢個招財咒,會慢慢遠離貧窮 ,得到富足.
其實好多時依d 都冇得跟,邊個信衆?幾時講?點富足?淨係心靈富足?
好多時傳到來就聽下,好多帶牌事蹟都係,聽下就好
回復 贊好 反對

正常既,慢慢隨時間變資深左,就自然會明白架啦。
回復 贊好 反對

聽聞過持龍婆班嘅呢條咒要遠離酒精🤔🤔🤔
回復 贊好 反對