新會員登記
搜索
查看: 1486|回復: 11

[符管] 龍婆宋本 改命符管

話說有個 "長氣佬" 知道我去泰國

順便幫佢去搵師父整條改命符管 , 相信好多朋友都知龍婆宋本
但係我唔知...所以師父資料等其他朋友放上黎

相信好多中港台朋友會去搵師父做呢條符管 , 因為所有資料都有中文
炎炎夏日去拎的確有點辛苦 , 早知道叫佢比多$100 , 搵人去拎

以下圖片資料為師父D理事比我的 大家可以參考一下
基本上早上比資料師父 , 下午就可以拎了

WhatsApp 圖片 2023-07-05 12.36.03.jpg
回復

Danielbuddha 發表於 5-7-2023 22:40
某香港牌商話以後都唔會去龍婆宋本度供請聖物,佢話有一個大陸牌商代理長期喺龍婆宋本隔離,直情做埋廟方理 ...

今次去就見唔到個"大陸牌商" , 如果講"牌商"做理事
好多寺廟都係"牌商"做埋事幫手
回復 贊好 1 反對 0

本人同身邊人都各有一枝普通版。但從來未有真正戴過。你話好笑唔好笑呢!
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 5-7-2023 18:59
本人同身邊人都各有一枝普通版。但從來未有真正戴過。你話好笑唔好笑呢! ...

我都有N咁多尊聖物 , 實際只戴過10尊8尊
回復 贊好 反對

某香港牌商話以後都唔會去龍婆宋本度供請聖物,佢話有一個大陸牌商代理長期喺龍婆宋本隔離,直情做埋廟方理事嗰份,供請人嘅出生年月日佢「幫」龍婆寫好哂,畀龍婆寫符管,寫完就直接出,所以可以做到上晝畀資料,下晝就有。
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 5-7-2023 21:05
我都有N咁多尊聖物 , 實際只戴過10尊8尊

唔試過就唔知功效點?明天起試戴一個月看看情況!
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 5-7-2023 23:11
唔試過就唔知功效點?明天起試戴一個月看看情況!

記得到時分享下
回復 贊好 反對

OK
回復 贊好 反對

之前国内火过一段时间,但是现在师傅工作量太大了,不知道还是不是一如既往那么用心加持!
回復 贊好 反對

刘小慈 發表於 8-7-2023 22:56
之前国内火过一段时间,但是现在师傅工作量太大了,不知道还是不是一如既往那么用心加持! ...

我估日日都有一百幾十人做
回復 贊好 反對