新會員登記
搜索
查看: 2336|回復: 55

趣怪的降

今天想講解定名為趣怪的降。發生2021年初剛開始,有一天睡覺後,身邊人發現枕頭同床褥上有一些小鐵線釘死床褥裡頭?要用手搣出來,剛開似大約五至六粒,過多二三天後,目標轉移我睡眠枕頭同床褥位置攻擊!全盛時我的枕頭連後腦位置有二十幾粒釘在枕頭?一年來總數包括之前倒了大約二百粒左右。最後要本人用自身方法巳解決了。前因後果枝節不寫了,因太長和文筆不好!本人宗旨是問心無愧!人在做天在看。

評分

查看全部評分

回復

師兄比人落釘降?
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 7-6-2023 22:02
師兄比人落釘降?

係藍色鐵線不是釘,我門口有塊藍色符布,佢幫我瀉少少。
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 7-6-2023 22:17
係藍色鐵線不是釘,我門口有塊藍色符布,佢幫我瀉少少。

原來降頭真係堅,好彩有符布擋!
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 7-6-2023 22:40
原來降頭真係堅,好彩有符布擋!

符布係幫少少,但未除根。佢放法來時是有聲音的,和同本人身體背脊有實質小許反應。
回復 贊好 反對

哇,感謝師兄提供自身案例相片,真的大開眼界了,大千世界,無奇不有,真不簡單的。
回復 贊好 反對

以前遇到一位師兄,大家傾解,他話拜訪過降頭師傅,話個降頭師搞左d液體,係墻上畫左個圈,就有d好大隻昆蟲,密密麻麻聚係圈入面,非常誇張。
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 7-6-2023 22:49
符布係幫少少,但未除根。佢放法來時是有聲音的,和同本人身體背脊有實質小許反應。 ...

師兄身體有反應,係修法人先有既特質,要有一定水平,唔簡單啦,令人佩服。
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 7-6-2023 22:49
符布係幫少少,但未除根。佢放法來時是有聲音的,和同本人身體背脊有實質小許反應。 ...

係咪近尾龍骨上少少?
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 8-6-2023 07:07
師兄身體有反應,係修法人先有既特質,要有一定水平,唔簡單啦,令人佩服。 ...

感恩菩薩,神同無形眾生很幫拖先得!呢一年來有很多枝節,其中一個用以怨報德的人來放法的!某一晚如常去做功課,做到一半已有聲音由遠處…嗚嗚嗚聲飛埋來同頭頂背脊有反應,跟住立即停止做功課。即走去看老閉,看到揾人放法個女發花癲,除晒衫褲在走廊週圍走,應該是反彈效應。
回復 贊好 反對