新會員登記
搜索
查看: 4155|回復: 39

[坤平] 滴金坤平 歡迎有既一齊討論!!

我幾位身邊朋友話帶完D碰阿騰版同我自己帶猫碌版
覺得偏財運同異性緣都真係幾好同好快
好有龍派沙礦同埋派更也果個碰派FEEL

龍婆TIM我就無份有~~唔係都想對比下

回復

我拎左幾粒特別模 朋友同我 粒牌未到手重包緊殼 以經有野睇了
回復 贊好 反對

師兄你係咩牌本 我1.1 1.3 1.4都有 重有招財女神 人緣膏 儲速同馬食能
回復 贊好 反對

話說小弟我上月剛供請蜂巢肉理事版及碰阿騰版,需沒有戴在頸上,只是放於平日跟身的袋中,一星期內接連穫得兩份新申請工作的第二次面試機會,需現在還沒有落實被取錄,還在等消息階段,但已經非常感恩。
回復 贊好 反對

malouis 發表於 2-5-2023 05:07
話說小弟我上月剛供請蜂巢肉理事版及碰阿騰版,需沒有戴在頸上,只是放於平日跟身的袋中,一星期內接連穫得 ...

識玩 我平時都咁
回復 贊好 反對

之前D新牌無咩興趣想試但呢粒就唔同可能重料D
回復 贊好 反對

我覺得此期坤平有收藏價值,所以收了「林律」及「碌角貓+灣笑龍」版本,暫無打算試帶!
點解唔帶?因為唔想換宜家帶得好的組合

回復 贊好 反對

多謝分享,師兄贊好的坤平,是師兄在拍賣版放賣的那尊?
回復 贊好 反對

中國民間傳說,棺材有“升官發財”的寓意,而棺材釘更是“升官發財又添丁”;用棺材釘作為佛牌材料確實少見,我這尊前後各一支更是可遇不可求。
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 2-5-2023 08:05
我覺得此期坤平有收藏價值,所以收了「林律」及「碌角貓+灣笑龍」版本,暫無打算試帶!
點解唔帶?因為唔想 ...

師兄你可以放係背囊 一樣都有料到
回復 贊好 反對