新會員登記
搜索
樓主: jajamo

求教,龍婆濟公

VANGO 發表於 22-4-2023 10:08
你所講既全部都係香港/台灣大推既野

係咪阿羅漢鬼有人知,講姐我話自己係玉皇大帝你又信唔信?

我就係唔信啲網文,所以咪係度同各師兄求教,好似“戰打曼尼”,原泰國文係特別既植物灣料,但係全部網文都無提,淨提一堆舊牌料。
回復 贊好 反對

jajamo 發表於 22-4-2023 18:11
我就係唔信啲網文,所以咪係度同各師兄求教,好似“戰打曼尼”,原泰國文係特別既植物灣料,但係全部網文 ...

佢堆舊牌料都唔值炒到咁貴囉

想試可以搵開世佛,28佛自身

網文係班商人寫出嚟,呃得一個得一個

龍婆濟公既野 除左做善事結緣塊開世佛外,全部賣左比人

回復 贊好 反對

龍婆瑪哈士啦都有啲牌嘅供金係比較入門
可以先佩戴供金比較入門嘅牌 感受一吓先
戴得好而自己又鍾意呢位師傅嘅話先再升級都無問題
牌商嘅文睇吓就算 好多都吹到天花龍鳳
就算大家戴同一尊牌 效果都會唔同

回復 贊好 反對

有平有貴
回復 贊好 反對

配戴感受,順心,偶爾會有小確幸,心情上也比較不會鬱悶,脾氣上也比較好,其實順順的就是好^^
回復 贊好 反對

龍婆瑪哈士啦師傅 2563 波力必打,呢個係好野來,關注既牌友少,價就低,之前有機緣,低於港幣50元恭請到。

請問波尼係唔係債還清的意思?
回復 贊好 反對

放下啦 發表於 24-4-2023 16:53
龍婆瑪哈士啦師傅 2563 波力必打,呢個係好野來,關注既牌友少,價就低,之前有機緣,低於港幣50元恭請到。 ...

這必打神木版本不貴,聖水版本也不錯。
龍普瑪哈席拉-波逆必打 債還清必達打

波逆必打 聖水版 佛歷:2563

波逆,在泰文代表永不負債、清除債務的意思
必打佛祖有著圓潤法相,隱含財富與貴人幫助
也是金達曼尼系列之外,最受人崇敬的版本

清債必打與命運自身同為加持九天九夜版本
帕塔帕儂大法會上出品的版本,在加持期間
供請不同神佛,包含帕雅庫、帕雅納與眾天神
期間更是神蹟不斷,也讓博尼必打、命運自身
還有雙龍等系列,受到珍藏與重視

浸潤過聖水的相當殊勝,帶有不同色澤與能量
代表師父的祝福完整的傳遞,即將分享體驗
回復 贊好 反對

afesan 發表於 24-4-2023 21:50
這必打神木版本不貴,聖水版本也不錯。
龍普瑪哈席拉-波逆必打 債還清必達打

謝謝師兄信息,龍婆多師傅波尼必打,同龍婆了師傅波尼財龜都好有口碑,不過價已經好高,這個就很經濟的。
回復 贊好 反對

更新下先,我請牌收集牌同飲紅酒既習慣一樣,出名既會飲,同時就鐘意發掘一啲價格ok而有潛質既產品。我開post唔係單純吹水既,咁啱有好熟既牌友係泰國玩,我就托佢請咗尊“開世佛”,等佢玩完攞到返香港再update,價格佢都報咗俾我,咁同係香港請當然有一大截水位。希望今次有驚喜喇。
回復 贊好 反對

jajamo 發表於 25-4-2023 23:48
更新下先,我請牌收集牌同飲紅酒既習慣一樣,出名既會飲,同時就鐘意發掘一啲價格ok而有潛質既產品。我開po ...

哈哈,師兄福報大,請得起貴野,當然就可以一步到位啦,我就成日請平野,自己荷包軟,無辦法啦。
回復 贊好 反對