新會員登記
搜索
查看: 622|回復: 7

[已結緣] 請在支持 ♡♡ 佛教青年協會 ♡♡

捐款 168 或以上
            可得2558 帕固伴必打法戒一隻
                          (內環約2.2cm)
                        先到先得 名額一位
                               順豐到付/
         或 香港平郵寄出(如有寄失恕不負責)
                                  謝謝

~~可選擇支持以下任何一個戶口 ~~
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
                        匯豐銀行帳戶

564-8-005303 (購置〔弘法中心〕基金)

564-020444-001(弘法經費 / 贈醫施藥)

564-020444-002(雷音)

564-020444-003(放生)

564-020444-004(印經)

564-020444-005(福田)

另增設中國銀行帳戶:
 012-663-1-003862-4(弘法經費)
 012-898-1-042477-8(維修地藏閣)
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
        ♡此靚戒由慈善區牌友超誠意捐出♡
                          ~感謝您~
樓主熱帖
回復

在陽光下的.........
回復 贊好 反對

pann 發表於 11-4-2023 16:10
在陽光下的.........

講真啦
我都覺得自己今次都影得幾靚..㗎
喺花花世界嘅襯托底下
呢一隻法戒顯得更加......哈哈
回復 贊好 反對

一路發一路花 祝大家一路發
               「您」仲唔快啲嚟一路發
                                  哈哈 哈
回復 贊好 反對

捐,            
回復 贊好 反對

南無阿彌陀佛..........
回復 贊好 反對

毛一墨 發表於 11-4-2023 19:57

毛兄:
          多謝「您」 一路發一路發
                          聽日以香港平郵寄出
回復 贊好 反對

毛一墨 發表於 11-4-2023 19:57

已經寄出多謝幫襯
回復 贊好 反對