新會員登記
搜索
樓主: SAM888888

火..   [複製鏈接]

雖然我係此論壇日子唔長,但講句公道說話,其實樓主所講既並非無理,只是想話比人地知有人賣的陰牌有危險,打個比如:新聞報導大陸的毒奶粉事件,唔通你又話傳媒錯?
可能你對賣陰牌的偉士牌人係好好朋友,但都希望你能理性面對。
佢做錯事,你作為朋友應該要提醒佢,而唔係反過來將佢錯的事情扭曲變對。

評分

查看全部評分

極醜惡 發表於 29-3-2012 02:58
係呀!係你度,供請完有人分身回復,方人吾知呀,我不想在在綱上恭請了,請不要在問,很多古惑呀! ...

其實我唔係好明 "供請完有人分身回復"
既然都供請完,咁仲有咩要回覆呢?
回覆咗對賣家有咩好處? 或者可唔可以比條LINK嚟研究下呀?
我怕大家可能有咩誤會喎......

評分

查看全部評分

完全唔知發生咩事
What's that?{:6_304:}
我都想知道邊個係分身喎{:6_304:}

{:6_330:}{:6_330:}
頭像被屏蔽
cccccccccccccccccccc
其實該两位師兄我一路都有留意, 雖然不相識, 只是近來發覺他們好像轉變了很多。真心希望unite多點討論佛學佛牌, 少點怪力亂神。

評分

查看全部評分

davedave 發表於 29-3-2012 13:06
我都頂d分身吾住, keep住係到話人十個不是,難到修佛就是這樣。
如果真係有証據話人d 牌有事, 攞牌塊出來呀 ...

<<<完全唔理性>>>
复制搜索

复制搜索
<亞davedave>你知唔知自己講緊什麼?做緊什麼亞?
好簡單講幾句,我都費Q事浪費時間!
佢系你d老友我唔理,但系誤道人南傳佛教智識、誤道人玩陰牌,我就要出聲!
你幾有錢都好,自己( host)幾多百個論壇也好,關我地鬼事亞!
但系幫一d賣陰牌和比d錯信息牌友而令自己好生意的,你都麻目地支持,你個腦系吳系麻痺左亞?
你上吳上我地UNITE我地吳緊要,因為有好多網友眼睛是說亮的,但你幫d賣陰牌的人話佢點好點有人性,吳洗你自己話吳上UNITE,我地都吳歡迎你囉,明白未亞,送多你一句,吳好以為自己有多兩個臭錢我會驚你亞,省一點啦!
(都系果句,吳洗你回複)

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽