新會員登記
搜索
樓主: SAM888888

火..   [複製鏈接]
let me see see

我雖然燥底成日火爆吊9人
但都唔係亂開槍 始終聽埋聽埋個心都唔好受
我一路都唔出聲 點知不停有不同人回報 指佢不斷中傷討論區
更越多越離譜 講咩獨立靈魯士 我心信我唔出聲一定有第二個人出聲既
因為人係有眼睇既 我千錯萬錯都係燥底
專欄作者當年用秘密警察唔比我講陰牌害人
把"我比牌商呃"個帖鎖上 我仲於清楚神棍一直沒變
牌齡深淺不是一個問題 重點係 利用宗教搵食 就唔好傷害呢個宗教
利用獨特自創理論 呃神騙鬼 害了朋友 害了自己
或許我亞特蘭真係像他口中所說"有報應了" 我遲了處理問題 失去多位版主 失去新手的信任
但我依然相信 宗教本身有力量處理問題的 正義是長存的

評分

查看全部評分

see see!!!!!
亞特蘭提斯 發表於 29-3-2012 01:13
我一路都唔出聲 點知不停有不同人回 ...

亞特蘭提斯!你頂住!我地替你力撑!萬事起頭難!反正以後見-老千撞棍就打一老千撞棍!保障到新手唔俾人呃,Unite就會興旺!:victory:

重有我概-大嗜好,專打老千撞棍!稔佢点叻斱叻唔過老千始祖,黑白動物吧!:lol

評分

查看全部評分

睇下先!{:6_327:}
SAM888888 發表於 28-3-2012 23:46
公開他們的資料?咁就有d難度!我亦唔想趕盡剎绝!反正講黎講去都系个幾句,邊个系你面前天馬行空,語無論 ...

{:6_327:}

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 29-3-2012 01:13
我一路都唔出聲 點知不停有不同人回 ...

我揾到喇!

[爆料] 陰牌奸商騙人技倆
作者:
俾牌商呃

如大有遇到,請post出來討論!

本主題由 秘密警察 於 2011-6-4 18:51 下沉

一路吸大麻一路話睇到自己養d鬼周屋走 我諗一定有人明我講咩 我認識既最少一個本區超板知我講邊個

秘密警察

溫馨提示
此貼話提極敏感,請各版友理性地發表意見,如發現有任何人生攻擊及破壞和諧氣氛,我們會立即作出適當的處理,希望大家留意

蛇鼠一煱!;P

補充內容 (29-3-2012 02:08):
此標提內容,純粹單方面指控,在缺乏充足理據支持下,本論壇絕不會介入及參與外界牌商營商生意手法問題

所以決定關閉及稍後下沉此貼!

評分

查看全部評分

SAM888888 發表於 29-3-2012 01:34
亞特蘭提斯!你頂住!我地替你力撑!萬事起頭難!反正以後見-老千撞棍就打一老千撞棍!保障到新手唔俾人 ...

其實真係唔容易 試想想 有一位新手由一開始就接觸南傳佛教就比人導 灌輸錯誤迷信既思想 時間一天一天過去
這位新手對佛牌有一定"認識"後
有人同佢講 佢過往所學習得到的"知識"有部份不正確
而且是根深柢固的錯  
你想像一下佢反映有多大?
我之前就係一直回避呢個問題
加上唔想同呢位版主嘈
所以一直無處理 結果一位又一位
最後成個壇都有呢種風氣 本人失去先機 ,
你看! 有人睇都未睇就留言 "who's talking the shit" 多無奈!

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 29-3-2012 01:50
其實真係唔容易 試想想 有一位新手由一開始就接觸南傳佛教就比人導 灌輸錯誤迷信既思想 時間一天一天過去 ...

who' talking the shit?中毒已深!
頂住呀!:victory::lol

HA HA:lol:handshake