新會員登記
搜索
樓主: SAM888888

火..   [複製鏈接]
sheep 發表於 28-3-2012 21:21
呀!原來是這樣,如果知道那店在那的師兄師姐,能不能pm一下我他的地址?
以免誤入黑店哦。
其實他如此惡行 ...

公開他們的資料?咁就有d難度!我亦唔想趕盡剎绝!反正講黎講去都系个幾句,邊个系你面前天馬行空,語無論次概,都系有問题架喇!總結都系陰物不可取!{:1_1:}:handshake

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

speak no evil, hear no evil, see no evil.
睇睇{:6_296:}
Look look sin~
{:6_327:}{:6_327:}
其實我都聽過有人講過 話佢唔再上嗰個垃圾討論區 仲叫我上唔上都罷 仲話討論區上好多資料係錯既..... 搞到我自己都唔再出聲 這賬號是新申請的 避免麻煩啦:funk:

評分

查看全部評分

感謝分享
joe 發表於 29-3-2012 00:21
其實我都聽過有人講過 話佢唔再上嗰個垃圾討論區 仲叫我上唔上都罷 仲話討論區上好多資料係錯既..... 搞到 ...

垃圾討論區?佢上次俾人掃走都系咁講!个个討論區都系垃圾!糸得佢講概唔垃圾!自古正邪不兩立!都系个句,有擅主同幾位板主糸度,亦容不下佢亂咁導人入魔!
joe 發表於 29-3-2012 00:21
其實我都聽過有人講過 話佢唔再上嗰個垃圾討論區 仲叫我上唔上都罷 仲話討論區上好多資料係錯既..... 搞到 ...

講真我都聽唔少啦 點會唔知ga~ 當我傻既咩~

專欄作家多數有獨特見解 咁先有人氣
無奈的是 好人都比佢帶壞
苦了維護佢的朋友 遲早比佢害到鋪都無埋

評分

查看全部評分