新會員登記
搜索
樓主: chevychan8328

[求教] 屯門元朗區有沒有佛牌店

你係咪講緊....涼亭前面個間...?
羅拉 發表於 30-3-2012 22:22
個間經常唔見佢開喎。
我問過好多間都冇黑/黃蠟燭﹐連黑香都冇得買﹐我都係去開九龍城入大量貨備用。
元 ...

今日無意中,見到間衣紙舖,拱入去問.....有王蠟燭喎!仲要最後兩盒

chevychan8328 發表於 31-3-2012 23:20
今日無意中,見到間衣紙舖,拱入去問.....有王蠟燭喎!仲要最後兩盒

新墟近馬路個間?佢話一百蚊買比我﹐有$36粒。街市入面$23 10粒。
我平時買另一隻牌子四十五蚊。粒數下次數數先。
老闆話尼隻叫酥油粒,唔係間間有得買..!
元朗大馬路去向上水方向去到未,差唔多到新元朗中心個燈位有間。不過我未入過去睇野
lok 發表於 1-4-2012 13:16
元朗大馬路去向上水方向去到未,差唔多到新元朗中心個燈位有間。不過我未入過去睇野 ...

唔該哂!師兄!
lok 發表於 1-4-2012 13:16
元朗大馬路去向上水方向去到未,差唔多到新元朗中心個燈位有間。不過我未入過去睇野 ...

個間D貨唔錯﹐幾靚﹐我四面神個壇物品全部係個間買。
chevychan8328 發表於 1-4-2012 00:12
老闆話尼隻叫酥油粒,唔係間間有得買..!

我知道呀﹐佢都係咁講﹐不過我唔理佢。
佢個隻貨係靚野﹐我知。
多謝分享