新會員登記
搜索
查看: 3833|回復: 16

[分享] 陰牌

本人曾聽見一資深師兄講,好多真系勁概陰牌,里面概靈真系好惨,所謂控靈咒,根本唔糸控靈,而系一念咒,就好似拿条棍不斷打系靈身上,好似俾火燒一様!打到佢地肯幫手做野為止!个中慘況,普通供養者点知!陰牌概真實故事,真糸講都講唔完!

而今次事件里概板主就更可惡,明知阿贊明概野系垃圾,玩得佛牌2.3年概師兄,全部都知系玩具,打死我唔信佢唔知!佢咁都照样賣俾人,咁概人,一d道德都冇,真糸唔叫佢神棍老千就難!

所以在大乘佛教,有三輪體空,無畏佈施一説法!就系要d人唔好為做善事而想等價交換,就算真做佐,力量都只糸好少!

佛法原本就系一高深哲學,是人們不好好聞思領悟?定真系利欲心太重,被眼前幻像遮蓋?不辯世間善惡?

評分

查看全部評分

人在做, 天在看..........只要佢覺得對得要天地良心就繼續做吧!
善有善報;惡有惡報, 呢個世界是有因果循環, 今日種下既因, 就係明日既果~

評分

查看全部評分

請牌一定要三思...{:6_343:}

評分

查看全部評分

緊箍咒{:6_324:}

評分

查看全部評分

如果供降頭鬼的話 什麼控靈咒都沒有用的 因為降頭鬼同時會修煉破咒的方法

而普通人根本不懂修法無法進步 最後鬼靈失控 控靈變被靈控
南洋出名黑法降頭師AC WALA就係死於這原因 連佛牌都沒多個既新手 走去供陰你說有多危險!

至於有人說不供強悍的降頭鬼那就無事啦 我並不同意
因為你唔知制作師傅法門 道行 唔知頭唔知路 就聽個牌商講
出問題 佢唔洗負責 反而叫你請番個虎頭魯士/更強的賓靈幫手控靈
成機再賺你一畢錢
當出大問題時 佢就叫你做法事 洗返三五七萬
最後問題解決不了 他會負責嗎? 醒下吧新手們

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

多謝分享

評分

查看全部評分

系好耐之前,一位資深師兄同我講概,佢經曆佐佛牌界,最暗無天日概黑白老千年代,ac wala概降頭鬼都有,後來知真相後,覺得太缺德同殘忍!就以後都冇带陰牌了! {:1_1:}
亞特蘭提斯 發表於 27-3-2012 13:14
如果供降頭鬼的話 什麼控靈咒都沒有用的 因為降頭鬼同時會修煉破咒的方法

而普通人根本不懂修法無法進步  ...

反而叫你請番个更強的賓靈幫手控靈?
我認為都好少泰國法師做概陰牌,俾AC WALA更利害了!
到最後問題解決唔到,錢佢就拿了!你死你事吧!

評分

查看全部評分

金石良言{:6_330:}

評分

查看全部評分

多謝分享 {:6_327:}

評分

查看全部評分