新會員登記
搜索
查看: 1419|回復: 16

[拍賣] 匙包的故事 ~ 估估下

《失而復得 估估下 》
我個仔今年20歲 讀大學三年班
故事要由今晚講起
話說我今晚收工諗住喺街度食飯
突然之間個仔打畀我
話 唔見咗鎖匙身份證同埋八達通
咁我再三問距 真係唔見咗
有冇搵清楚㗎
佢話 有 真係搵唔到
咁樣我哋就沿路搵一轉
都真係搵唔到
唯有去差館報失備案
開心嘅事情就係喺報失完後
行出差館唔夠十分鐘
喺天寒地凍落雨濕濕又肚餓嘅時候
個仔摸摸籮柚 話 有啲嘢喎
原來個匙包 一直都喺後褲袋度
咁即係代表乜嘢 都唔知好嬲定好笑
我望住佢喺度諗.......
究竟你係20歲定12歲呢
今晚我同個仔行咗一個大運
兜咗個大圈 而家食得落啦  哈哈
所以開個帖同大家分享 順便來個 估估下
但原來失而復得嗰種感覺好鬼正啫

其實最開心係可以同個仔單獨相處
一齊行一齊搵 尼個過程都幾過癮㗎
可能太耐冇 所以覺得 得啖笑 哈哈哈
                  ~ 大頭蝦 ~
                    《  完  》
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
                            今次點樣估呀?
                                    超簡單
         以最先回覆又估到最接近數字為之中獎啦

圖已顯示出取餐編號(0XX)
                         食飽飽都要嚟估估下
                                     哈哈哈
            請参與者估吓 XX 的2個數字是多少

例子:   下標: 26   
                                       ♡ ♡
                                   ~ 謝謝 ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~-~~~~-
                        (注意:每位只能估一次)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   ~註:相片質素比較模糊, 如有不便 敬請見諒~

《 慈善推廣,不用捐款,無需郵費,只望参與》
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                       請大家多多支持
            《【   慈善機構推廣時間   】》
                  ~~  沙律貓狗之家  ~~
                  沙律貓狗之家有限公司
   Maison De Charlotte Pour Des Chats Et Des
                    Chiens Sarl Limited
                  慈善牌編號 : 91/15840
                           HSBC 戶口:
                       691-065262-838
                  (沙律貓狗之家有限公司)

~~-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
截止時間: 12月17日  即明晚上1O點正
禮品資料: 懶神秘禮物仔    以作感謝
交收方式: 香港平郵寄出(如有寄失恕不負責)
祝各位牌友:
                         ♡開心快樂,身體健康♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
感謝慈區牌友贊助 "懶神秘禮物仔"一份

樓主熱帖
回復

。。。。。。。。
回復 贊好 反對

下標:097

哈哈哈,我大仔都係今年大三,一樣大頭蝦,而且懶過我。

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

下標: 31
回復 贊好 反對

44                   注意保暖

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

下標:99