新會員登記
搜索
查看: 1474|回復: 18

剛到手的佛牌跌落地導致殼裂左,你會點做?

單選投票, 共有 25 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

32.00% (8)
68.00% (17)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

以上選擇皆不是
我就會diy自己鑽个窿
加個環 即帶 哈哈
回復

pann 發表於 31-10-2022 12:16
以上選擇皆不是
我就會diy自己鑽个窿
加個環 即帶 哈哈

正呀!但係會氧化
回復

睇吓裂得嚴唔嚴重,太犀利就包過佢。好我之前請咗一尊2563古巴陣得紀念版坤撐,順豐寄嚟時壓裂咗個殼,但因為香港包殼太貴,一直到依家都未去重新包過。
回復

Danielbuddha 發表於 31-10-2022 13:19
睇吓裂得嚴唔嚴重,太犀利就包過佢。好我之前請咗一尊2563古巴陣得紀念版坤撐,順豐寄嚟時壓裂咗個殼,但因 ...

師兄睇到重點!就係裂痕唔嚴重所以猶豫換唔換殼好
回復

Merlion_L 發表於 31-10-2022 13:27
師兄睇到重點!就係裂痕唔嚴重所以猶豫換唔換殼好

呢啲裂痕有時平時自己戴緊嘅牌都會出現,唔太嚴重都照戴住,求過願成願的話先重新包過
回復

個牌好似幾靚,可介紹下這位佳麗嗎
回復

換個個殻啦⋯⋯
回復

得意仔 發表於 31-10-2022 17:43
個牌好似幾靚,可介紹下這位佳麗嗎

帕固伴 第一期「屈破裂滅」九寶銅版

法術經文說過,無論此符文佛牌存放在哪裡,或者誰擁有這符文佛牌,該處地方和擁有者都會得到整體的昇運和進步。 這是高水平的殊勝符文,指的是佛法僧三寶的無盡福報。此符文佛牌可以讓人升官發財得名聲, 並照耀著該地方每一個人的命運。 配帶者,配帶者的家人,配帶者的公司或店舖都會轉貧為富,厄運會得以消散。

帕固伴師傅暴力注入招財法門,包括《Na Mo Put Tha Ya 經咒》,《富裕經咒》及 《無盡經咒》。
回復

好啦好啦
回復